29 Mart 2024 Cuma

18 İLDEKİ 39 YERLEŞİM YERİNDE KARANTİNA UYGULANIYOR

18 İLDEKİ 39 YERLEŞİM YERİNDE KARANTİNA UYGULANIYOR

Isparta

İçişleri Bakanlığı'nca, koronavirüs tedbirleri kapsamında 18 ildeki 39 yerleşim yerinde karantina uygulaması yapıldığı açıklandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında; bugün saat 15.15 itibarı ile Türkiye genelinde toplam 39 yerleşim yerinde, mülki idare amirleri başkanlığındaki il ve ilçe hıfzıssıhha kurulları kararıyla karantina uygulaması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Karantina uygulamaları; 18 ilimizdeki; 1 belde, 6 mahalle, 28 köy ve 4 mezra olmak üzere toplam 39 yerleşim yerinde uygulanmaktadır. Söz konusu karantina uygulamaları tedbir amaçlı olup, koronavirüs salgınının yayılarak vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesini engellemek ve yerleşim yerlerindeki sosyal izolasyonu sağlamak üzere alınmıştır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

30 Mart 2020 Pazartesi 20:56

Şeytanın dünyadaki görüntüsü olan siyonizmin kapı köpeği abdnin çin ve avrupaya ekonomik ayar vermek için ortaya çıkardığı labaratuvar ürünü bir virüsüdür korona.

MURAT

30 Mart 2020 Pazartesi 19:35

Herkes her seyi pek biliyor masallah.Dronla virus saliyorlarmis Çin herkesi kandırıyormus mossad israil ajanlari hastalik tasiyormus.Guzel rabbim sen akli vermissin hiç dusunmez misiniz demissin, evet hic düşünmüyorlar ya da bos dusunuyorlar.Suan derdimiz kim yapmis degil bu isi nasil çözeriz ama herzamanki gibi anca laf icraata gelince bir sey yok.

Fikri olan cevap yazarmı EVDE KAL TURKIYEM

30 Mart 2020 Pazartesi 18:32

Virüs enjekte edilebilirmi? Virüs israil mossad'ın bir oyunumu virüsün aşısı birilerinin elinde ve bu kimse virüs taşıyıcılarımı var virüs drin ile atılabilir mi? Virüsün amacı dünya ekonomisini vurup arkasındaki güç dünya liderimi olmak acaba Mossad ın bu işde rolü varmı?Bilgisi fikri olan varmı bu zamanda DEVLETIMIZ NE DERSE UYGULAYIN EVDEN ÇIKMA ISPARTAM

Fikri olan cevap yazarmı

30 Mart 2020 Pazartesi 18:24

ÇİNDE VAKA DEVAM EDİYOR SÖĞLEMİYOR ÇİNLİLEREKONOMİSİNİ DÜZELTMEK İÇIN BİTDİ DIYEBILIRMIBİRDE BU VİRÜSÜ DRONLAR ARACILIĞI İLE ATILIYOR DIYE BIRLERI KONUSUYIR OGLE BIR ŞEY OLABILIRMI YANI BUNU MOSSAD ISRAİLİN GIZLI AJANININ DUNYADA KURMUS OLDUGU GIZLI AJANLARI DUNYAYA YAYABILECEK GÜÇDEMI DUNYADA TUM ULKELERDE AJANLARI VAR SONUÇDA BU VIRUSU 1 KİŞİYLE KOCA BİR ŞEHRE YARMANIZ 1 2 AYINIZI ALIR ONDAN ONA GECIYOR BU KONUDA FIKRI OLAN VAR ISE PAYLASABILIRMI BÖGLE BİRŞEY OLABILIRMI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR