19 Mart 2024 Salı

156 CADDE YENİLENDİ

156 CADDE YENİLENDİ

Isparta

Yedişehitler Mahallesi sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında 156 Caddede 750 metre uzunluğunda çift yönlü olarak içme suyu hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından stabilize ve asfalt çalışmaları da bitirildi. Yol çizgileri ile birlikte trafiğe açılan caddede yağmur suyu altyapıları için döşenen ızgaralarının açım çalışmalarında da sona gelindi. Isparta Belediyesinin 4 başkan yardımcısı sahada belediye yatırımlarını takip etti.Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Çalışmalarımızda sona geldik. Altyapı çalışmalarımızla cadde üzerinde bulunan vatandaşlarımızın hatlarını yenilemelerine de olanak sağladık. Vatandaşlarımızın yenilenen altyapılarını ve caddeyi güle güle kullanmalarını diliyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Yedişehitler ve Zafer Mahallerini ayıran ana arterlerden birisi olan 156 Caddenin 750 metrelik bölümünde, karşılıklı olarak içme suyu hattı yenilendi. Caddede Fen İşleri Müdürlüğünce stabilize ve ardından da dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. Yenilenen yolda ise Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı yolçizgi ekipleri de gerekli çizgi işlemlerini tamamlarken, caddede ayrıca yağmursuyu ızgara dağıtımları da yapıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü caddedeki ızgaraların montaj çalışmalarında da sona geldi.

Yedişehitler Mahallesi 156 Caddedeki çalışmaları Isparta Belediyesinin 4 başkan yardımcısı yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları Akif Aslan, Recep Erdem, Aydın Şanlıtürk ve Halil Gülderen cadde üzerinde ve mahallede kendi konularına ilişkin olarak incelemelerde bulundu.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Yedişehitler ve Zafer Mahallelerini ayıran 156 Caddedeki çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Yardımcısı Akif Aslan,“Isparta’nın önemli caddelerinden birisi olan 156 Caddedeki çalışmalarımızda sona gelmiş oluyoruz. Bu ay başında başladığımız çalışmalarda caddemizdeki yorgun asfaltı kaldırdık. Yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarımızı gözden geçirdik ve yeniledik. Geçmişte asbest borulardan yapılan içme suyu hattımızın tamamını cadde boyunca yeniledik. Cadde boyunca oturan vatandaşlarımızın hatlarını yenilemelerine olanak sağladık. Uzun süre kullanabileceklerini ve bir problem çıkmayacağını düşünüyoruz. Bugün caddeyi kullanıma açtık. Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın bu caddeyi güle güle kullanmalarını diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

A..... ÇALPAN

09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:12

Bir süre sonra İstanbul Hadımköy'de 1. Ordu Komutanlığı Makine İkmal Bölümü'ne tayin olduğunu belirten Gülderen, "Burada askeri lojmana yerleştik. Ancak eşimin başörtüsü kullanması nedeniyle baskı görmeye başladık. Birliğin Tu**** Komutanı Tuğgeneral Çetin Doğan idi. Çetin Doğan, bir gün beni odasına çağırarak, 'Lojmanda kalmanın bir takım kuralları ve vasıfları vardır. Eşin derhal başörtüsü çıkaracak' dedi.

vatandaş

21 Temmuz 2017 Cuma 21:27

herhangi bir altyapı çalışması yapılmayacak olan gül petek sanayi sitesi arka tarafından diş hastanesine açılan yeni yolun asfaltı acaba ne zaman yapılacak. zira geçtiğimiz günlerde dökülen ziftten eser kalmadı...

Vatandaş olarak

21 Temmuz 2017 Cuma 21:03

Amaaan asfalt yapsaneolur yapmasa n neolur yavgidin bari suara sokaklara bibakin m tonge ebrar markatin ora 1. Sokak kostebek tarlasi gibi

ulu camiiiii

21 Temmuz 2017 Cuma 17:33

burdan net olarak şunu söylüyorum. ulu camiye hiç mi namaza gitmiyorsunuz ? yanındaki park varya hani... o parktaki ağaçların kökleri o kadar kalınlaştı ki taşlar yerinden söküldü, engebeli arazi gibi... önüne bakmasan düşersin ... anladıysanız gereğini yapın beyler!!!

soyad

21 Temmuz 2017 Cuma 16:13

başkan yardımcıları da asfalttan başka işlere baksınlar bence. belediyede asfalttan başka bi iş kalmadı mı ? zaten başkan yeterince kontrol ediyor !!

4555 sok

21 Temmuz 2017 Cuma 15:26

4555 sok evleri su basıyor dedik. yapacagız dediniz. 2 yıl oldu yapmadınız.

serkan

21 Temmuz 2017 Cuma 14:09

İskender mahallesinde biri gidiş biri geliş 2 sokağın asfaltı geçen hafta söküldü. asfalt ne zaman atılacak merakla bekliyoruz. arabaların altı sürtüyor. acilen yapılmasını istiyoruz.

Fatih t

21 Temmuz 2017 Cuma 12:49

Özkanlardaki göbegi 1 senedir yapamadilar adam ora kocaman 6 kat bina dikti belediyeciler yarim saat calisip 1 saat oturuolar 8 kisi gelio 3 kisi calisio arti özkanlarda gene 7 aydan beri coken kaldirimi yapmiolar kac tane bayan düstü orda

Ispartalı

21 Temmuz 2017 Cuma 12:31

Ne fark ediyor geçen sene yenilediğiniz asfalt kalıcı diyordunuz neresi kalıcı anlamadık her yer tangur tungur

Mağdur sokak

21 Temmuz 2017 Cuma 11:46

Bi zahmet Bahçelievler mah 3037 sokak bitimindeki yolu park yapıcaz diye tek şeride düşürüp koca meydanı çevirip o civarda oturanları zor duruma düşürdükleri yerleri incelesinler. Kimi vatandaş rahat etsin diye yol yapar, kimi de yolu kapatıp park yapar. Gariban mahalleliyi duyan yok. Rahmetli Ali Kaya vefat etti mahalleliyi duyan kalmadı. Biz o alanda park istemiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR