19 Nisan 2024 Cuma

15 TEMMUZ OLAYLARINDAN ÖNCE KUTLU BİR YÜRÜYÜŞE ÇIKTIK

15 TEMMUZ OLAYLARINDAN ÖNCE KUTLU BİR YÜRÜYÜŞE ÇIKTIK

Isparta

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, ISUBÜ’nün düzenlediği ‘15 Temmuz’u Anlamak’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Türkiye’nin darbeler tarihini anlatan ve 15 Temmuz’un farklılığına dikkat çeken Bilgiç, Isparta özelinde SDÜ’deki FETÖ mücadelesinin önemine vurgu yaptı.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz’u Anlamak’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Saat: 15.00’da IYAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta Milletvekili Bilgiç, 15 Temmuz’u anlattı. SDÜ’nün FETÖ tarafından ele geçirilmiş bir bilim merkezi olduğunu hatırlatan Bilgiç, şöyle konuştu:

“SDÜ, ülkemizin en güzide üniversitelerinden birisi. FETÖ ekibine teslim edilmişti. Öğrencilere, akademsyenlere mobing uygulanıyordu. Yüzlece akademisyen kaçmak zorunda kaldı. Her türlü kirli ilişki vardı. Daha insanlar bu işin farkında değilken aldığımız karar doğrultusunda İlker Hoca ve arkadaşları ile yola çıktık. O yürüyüşten sonra, onların merkezinde olan üniversitede seçimlerde onları ikinci sıraya ittik. Nerede eski rektör? 15 Temmuz’dan sonra değildi bu dava. 15 Temmuz sahtekarları çok. Bugün yürüyüşlerde boy gösterenleri çok iyi biliyoruz. Nerede saklandıklarını da çok iyi biliyoruz. Üniversitede ortaya çıkan çirkin tabloyu sizlere hatırlatmak istiyoruz. Bilgi İşlem Müdürü kaçarken yakalandı, savcı izin vermezken. Dönemin valisi Vahdettin beyin talimatı ile arama yapılmış. FETÖ’nün ana çatı davasının delilleri bilim yuvasından çıkmıştır. Ahlaksızca kasetler çıkmıştır. Buradan benimle birlikte mücadele veren İlker Çarıkçı ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Xxx

20 Temmuz 2019 Cumartesi 10:42

Çarıkçı hoca dürüst ve namusludur yalnız o genel sekreteri hemen değiştirmeli bence hocaya ve sdu ye zarar veriyor

boş yorumculara

20 Temmuz 2019 Cumartesi 10:39

aşağıda anlamsız yorumlar yapan boş gezenin boş kalfası yorumcular, gelip dinleseydiniz, okullarda ders olarak anlatılacak kadar iyi hazırlamış, milleti birbirine kenetleyecek kadar sade bir dille anlatılan bu konferansı dinleseydiniz, hepiniz sadece teşekkür ederdiniz, size tavsiyem Vekilimiz Sn. Süreyya Sadi Bilgiç'in bu konferansını video arşivlerinden bulun izleyin ya da konuşma metnini bulun okuyun. Sonra da yaw neler olmuş neler olabilir diye kendi kendinize bir düşünün

Cavcav hacı

20 Temmuz 2019 Cumartesi 06:35

Gerçek şu çarıkçı rektör olmasaydı bu iş daha sert olurdu. O süreci yumuşattı biraz kayırdı biraz ayırdı. Açığa aldığı ihraç ettigi kaç kişi geri döndü bir bakın bakalım. Soruşturmaşarı tam yaptırsaydı dönmezlerdi. Görevini yaptı yani.

Makü

19 Temmuz 2019 Cuma 22:44

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem KORKMAZ gibi bir rektör lazım ıspartaya...

Sindirella

19 Temmuz 2019 Cuma 22:10

Yukarıda Allah var. Pkk ya giden fetöye giden 18 milyon tl nerede sorumlular neden örtbas edildi. Geç bunları

Isparta

19 Temmuz 2019 Cuma 19:08

Sayın Bomba32. Taraflı yorumları verip diğer yorumları vermiyorsunuz. Bunun için ne kadar para aldınız

eğitimci

19 Temmuz 2019 Cuma 18:33

Çarıkçı çok zor dönemde rektörlük yaptı.FETÖ nün Türkiyede ençok kadroloştuğu üniversite işler kolay olmadı.1 dönemde daha fırsat verilmeli.Kaliteli ve dürüst insan yolun açık olsun

Victory

19 Temmuz 2019 Cuma 17:11

İlker Hüseyin Çarıkçının Bu kadar çok düşmanının olmasının sebebini şimdi daha iyi anladım.

Ecelfeli

19 Temmuz 2019 Cuma 14:15

Doğru söze nedenir yigidi öldür hakkını ver Rektör hocayla devam etmek en doğrusu

oy ki ne oy

19 Temmuz 2019 Cuma 12:30

gülelim barii beyaaa bi lafa bakalım bakalım yani

SDÜ

19 Temmuz 2019 Cuma 12:13

Siyasette hala doğruları gören ve ifade eden birilerinin olması, insanı ümitvar ediyor.

BAK SEN

19 Temmuz 2019 Cuma 11:40

Rektör Çarıkçı olsun diye yanındayım mesajı veriyor Sayın Milletvekili. Mesaj alınmıştır herhalde.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR