24 Nisan 2024 Çarşamba

15 TEMMUZ İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ’NDEN SUÇ DUYURUSU

15 TEMMUZ İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ’NDEN SUÇ DUYURUSU

Isparta

Isparta’da 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği, halkı provakasyona davet eden ve muhafazakar insanları aşağıladığı gerekçesiyle Fatih Portakal ve Mine Kırıkkanat hakkında suç duyurusunda bulunmak için adliyeye gitti. Dernek Başkanı Ramazan Çapan ve Hukuk İşleri Başkanı Avukat Ahmet Yasir Pirimoğlu öncülüğünde bir araya gelen yönetim kurulu ve bazı dernek üyeleri, Isparta Adalet Sarayı’nda birlikte suç duyurusunda bulundular.

Dernek Başkanı Çapan yaptığı açıklamada, “Fatih Portakal'ın 10 Aralık tarihinde sunduğu haber programında; Fransa'yı örnek göstererek, halkımızı alenen tahrik ve toplumsal provakatif eylemler için sokağa çıkmaya davet etmiştir.

İnsanları suç işlemeye yönlendirme, Devleti suçlu ve aciz göstermeye, halkı kin ve nefrete sürüklemeye çalışarak, gezi vandalizmini tekrar canlandırma hevesini ekranlardan kusarcasına anlatmış, kamu güvenliğini tehlikeye sokmak için zemin hazırlamıştır.

Fatih Portakal'ın : ‘Türkiye'de barışcıl protestolar olamaz. Hadi bakalım. Yapabilecekmiyiz?  Kaç kişi çıkacak sokağa? Korkudan, endişeden dayak yerim.Hakkımı arayacağım ama ne yaparım başım belaya girer mi ? Kaç kişi çıkar Allah aşkına ?’ sözleri terör sempatizanlarına açık bir çağrı olarak anlaşılmıştır.

Dernek olarak Fatih Portakal hakkında ve aynı zamanda Mine Kırıkkanat'ın muhafazakar insanlara (Uğur Dündar'ın sunduğu bir programda) yapmış olduğu hakaretlerden dolayı suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Başkan Çapan açıklamasını Orhan Şaik Gökyay'ın “Bu vatan kimin?” şiiriyle bitirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhafazakar

14 Aralık 2018 Cuma 14:37

çıkarınız ne acaba ???

Dernek

14 Aralık 2018 Cuma 10:09

Yorum yazan vatandaşlar. Yorumlarınızı tabiki değerlendiriyoruz. Ama bizi tanımanızı isterim. Şayet yaptığınız eleştiriler karşı tarafta yoksa bu bir iftiradır. Tabiki eleştireceksiniz ama karşı tarafı öldürürcesine olmamalı. Derneğimiz duyarlı, çalışma arzusu olan herkese açıktır. Eleştiri yapan arkadaşları samimiyetle Derneğimizi yakından tanımaya davet ediyorum. Gelin birlikte çalışalım vesselâm.

haylaz

14 Aralık 2018 Cuma 09:33

HA GAYRET 9 DU BU DEFA 5 KALDI AZ DAHA GAYRETLE OLACAK DOĞRU SÖYLE BEGENMESİN

nurcan

14 Aralık 2018 Cuma 00:01

duyarlıığınız için sagolun fakat sizler maaşlarınızdan kac tl mehmetcik vakfına veya gaziler vakfına bagışladınız hutbeden söylemesi basit ama sizleri göremiyoryz boyle sosyal projelerde samimi değilsiniz hocalarım kusura bakmayın

Davut Kasap

13 Aralık 2018 Perşembe 22:12

Zulüm 1453 te başlamıştı dimi... gezi vandallarının duvara yazmış olduğu yazı hepiniz hatırlıyorsunuz. Bende bu derneğin bir üyesiyim. şimdi olumsuz yorum yapanlara soruyorum? eğer 1453 te zulüm başladıysa sizlerde gezi olaylarını ve yeniden böyle olayların çıkmasını dört gözle bekleyenleri desteklercesine yorumlar yazıyorsanız sizler hangi millettensiniz ?

haylaz

13 Aralık 2018 Perşembe 21:21

yorumumu begenmiyen şu anda 9 kşiymiş yorumun başında yazdıgım kimler acaba

Kemal Sündüren

13 Aralık 2018 Perşembe 18:51

Fantazi işlerle uğraşacağınıza gerçek sorunlara duyarlı olun.İşiniz antin kuntinVatandaşa destek olun yardakcılığa değil

Yorum

13 Aralık 2018 Perşembe 18:13

Yorum yazan arkadaşlar demişler hepsi imam bunların diye. Kardeşim sen gelip sundun mu bu Dernekte kimler var diye. Ha ben söyleyeyim bu Dernekte öğretmen, sağlıkçı, avukat, esnaf, (imam değil İmam Hatip) var. Vatandaş var. Yani her kesimden insan var. Tabiki eleştirin ama insanların babasını hor görmeyin. Kapımız herkese açık. Hande milli ve manevi duygu taşıyan memleketini seven buyursun gelsin.

Vay Arkadaş

13 Aralık 2018 Perşembe 18:06

Yorumlara bakıyorum da vuran vurana. Yahu kardeşim adamlar bir dernek kurmuş. Sosyal bir duruma dikkat çekmişler bunu yapmayadabilirlerdi. Ispartada Yüzlerce dernek ve vakıf var hiçbirisinin sosyal bir sıkıntıya dair çalışması var mı? Adamların yaptığı bir faaliyet Neden zorunuza gidiyor.

Övgü & eleştiri

13 Aralık 2018 Perşembe 16:26

İnsanların yorumlarından sâdece övgü bekliyen, eleştiriye kapalı olanlar; dünyanın kendilerinin etrafında döndüğünü zanneden zavallı riyâkarlardır. Milletin övgüsüne açık olduğun kadar, eleştirisine açık değilsen; sâdece kendi fikirlerini beğenen başkasının fikirleri acaba haklı olabilirmi diye bile dinlemiyen zavallı kibirlisin demektirki, o zaman yaptığın işi millete teşhir etmiyeceksin! Ölçün beğenen yada beğenmiyen insanların haklılık payı varmıdır yokmudur ona dikkat edeceksinki gelişesin.

Övgü & eleştiri

13 Aralık 2018 Perşembe 16:25

İnsanların yorumlarından sâdece övgü bekliyen, eleştiriye kapalı olanlar; dünyanın kendilerinin etrafında döndüğünü zanneden zavallı riyâkarlardır. Milletin övgüsüne açık olduğun kadar, eleştirisine açık değilsen; sâdece kendi fikirlerini beğenen başkasının fikirleri acaba haklı olabilirmi diye bile dinlemiyen zavallı kibirlisin demektirki, o zaman yaptığın işi millete teşhir etmiyeceksin! Ölçün beğenen yada beğenmiyen insanların haklılık payı varmıdır yokmudur ona dikkat edeceksinki gelişesin.

RİYÂ'KAR OLMAYIN!

13 Aralık 2018 Perşembe 16:12

İYİ GİBİ GÖRÜNMEYİN !!!İYİLİK YAPIN GÖRÜNMEYİN !!!

yukarı mahallel

13 Aralık 2018 Perşembe 15:53

Oradaki imamlara imam hatip mezunlarına sesleniyorum Siz tarikatlere cemaatlere cocukları gençleri mahkum ettiniz işinizi iyi yapsanız insanlara karşı görevinizi tam yapsanız insanlar tarikat ve cemaatlere giderlermiydi. Dinimizi para kazanma aracı olarak gördünüz hanginiz okudugunu anlıyor boyle boş işlerle uğraşcağınıza işinizi adam gibi yapın sizin işiniz haber spikerlerini sikayet değil insanlara dinini öğretmek.

k.kaya

13 Aralık 2018 Perşembe 15:33

haylaz rumuzu ile yorum yazan; ben sürekli haber okuyup haber sitelerini takip ediyorum diyorsun yalan söylüyorsun admine sor bakalım bu dernekle alakalı kaç tane haber yapmış dünyadan bir haber yaşıyorsun. madem o kadar çok biliyorsun toplumun sorunlarını elini tutan mı var git bir işin ucundan da sen tut sen dile getir sorunları Yavuz Belkıs gibiler demişsin keşke sende Yavuz Belkıs gibiler gibi olabilsen ama olamazsın daha kendi adınla bile yorum yapamıyorsun sonra da Yavuz gibiler diyorsun.

ÖMER faruk Akbas

13 Aralık 2018 Perşembe 15:31

Tarafsız rumuzlu kardeşim.Mazideki ulke yönetimini özlemiş olacakki vaktiyle sözde ülke yöneticilerinin Turkiyemi uluslararası ilişkilerde nasıl yönettiği ortada.Gercekten fazla rahat batıyo bazi kesimlere.E haliyle musluktaki sular biraz kesilince homurdanmalar başlıyo.Biz dernek olarak ülkemizde böyle olayların bir daha kesinlikle yaşanmayacağını halkın galeyana gelip ülkede bir kargasa yasanmasi'ni isteyenlere fırsat dahi verilmeyeceğinin bilinmesini istedik.

ahmet

13 Aralık 2018 Perşembe 15:26

gidin bu ülkede yoksuzluğu, işsizliği, hayat pahalılığını, adam kayırmacılığı, liyakatsizliği, hadi yüreğiniz yetiyorsa gidin şikayet edin. böyle siyasi şov yapmayın. bana ne fatih portakal'dan.

ayazmanalı

13 Aralık 2018 Perşembe 14:21

çocuk tecavüzleri ve kadın cinayetleri ve insanların geçim sıkıntıları içinde aynı hassasiyeti beklerdik kendilerinden ama medyatik olaylarda ses çıkarmak daha kolay diğeri basında yer almazdı değilmi

15 Temmuz ruhu

13 Aralık 2018 Perşembe 13:58

Bu memlekette kim; mahalli seçimler yaklaşırken ortalığı karıştırmaya yeltense özgürlükçü, sosyal düşünür kesilir.Kim de vatan, millet gelecek çabasında ise iktidara yakın, özgür düşünceye karşı algılanma edebiyatı yapan fetö mantığı devreye girer. Fetö 40 yıldır faaliyette bu memlekette.Kirli çamaşırları çıkınca 2009 dan sonra iktidarı kaybeden ( her daim iktidar olan azınlık) şimdide 15 Temmuz’dan sonra, toplum mühendisliğiyle yeniden güçlenmeye çalışıyor.Ama millet Arif ve destek vermiyor.

Zavallı

13 Aralık 2018 Perşembe 13:53

Üretmeyen fesat zavallı insan müsvedesi yorum yapmış sadece gülüp geçmek lazım Meyve veren ağaç taşlanır misali , Kendiniz yapamıyorsanız bari takdir edin yada susun boş konuşmayın Gençlere çıkın demişler meydana işte çıkmışlar hür iradeleriyle teşvik ve teşekkürler

tataristan

13 Aralık 2018 Perşembe 13:43

bende dernek kuracam efes pilsen tuborg içiciler derneği olacak ne geldiyse bu ülkenin başına bu derneklerden geldi en yüksek vergiyi veren biziz içiciler olarakkk

serdar

13 Aralık 2018 Perşembe 13:39

m.parlak sen elektrik okuma bedeline de verin dernek olarak dilekçe ozaman göreyim sizin baba yiğitliğinizi adam ne güzel dile getirmiş giren gazıkları vatandaş olarak neden atarlanıyorsun yeğenimm

tatar ramazan

13 Aralık 2018 Perşembe 13:37

derneğin içi boş bilgi sıfır meşgul etmeyin yargıyı

Vatandaş Uyanıyor

13 Aralık 2018 Perşembe 13:15

Bomba 32 yi takip ederim. Yorumlara bakınca Fox TV deki Fatih Portakal ın çağrısına alkış tutan, destekleyenler var.Gezi de 50-60 milyar dolar parası eriyen sanki bu ülkenin parası değil !! 2000 yıllarındaki T.C nin yönetim ve toplum ilişkilerini de acı acı yaşadık, beyler... Çok arzu ediyorsanız; sizlerde çıkın ülkeye zarar veren çığırtkanların yanında olun !! Geçmişten ders çıkarmış bir grup dernek mensubu kişilerin duyarlılıkları ve cesaretlerini de küçümsemeyin.. T.C artık büyüyen ülke

M. Parlak

13 Aralık 2018 Perşembe 13:00

Biz bu Derneği yeni kurduk. Memleket için doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. "Haylaz" rumuzlu kardeşim sen Yavuz Belkıs isimli arkadaşı ne kadar tanıyorsun? Ya da tanıyor musun? Biz bunları yapıyoruz. Madem sen de bu memleketin evladısın Sen de diğerlerini yap biz seni alkışlarız. Arkadaş ismini açıkça yazmış ama sen nedense kapalı rumuz kullanmışsin. Bu çok garip değil mi?

zeytinyağı - su

13 Aralık 2018 Perşembe 12:29

kusura bakmayında ilk defa nedense bu konuda manşetlerde gördük sizi. yanınıza gelmemize gerek yok aşağıda yorum yapan arkadaşlar neler için de soruşturma açılması gerektiğini bildirmişler. keşke böyle bir cevap vereceğinize bu yorumlarda yazılan sorunlarla da ilgili suç duyurusunda bulunacağız diyebilseniz. kusura bakmayın insanlara resimli bu tür hareketler reklamdan başka bir şey gelmiyor. hadi feto nun siyasi ayağı içinde suç duyurusunda bulunun hadi adınızın hakkını verin.

ÖMER faruk Akbas

13 Aralık 2018 Perşembe 12:26

Mustafa keşke o makama erişebileydik hepimiz.%99 u müslüman olan bir ülkede gelinen durum bu.icler acısı.yazik çok yazık.fransada yaşanan kaoslardan çok çekti zavallı ülkem.ve şimdi yine yeniden bir kaç kendini bilmez ecnebi yaltakcisi aynı kaoslarla ülkede yine bir kaosun fitilini ateşlemeye çalışıyo.buna engel olan duyarlı kişileride yerden yere vuruyo.

Kara Hilal

13 Aralık 2018 Perşembe 12:22

İsteyen herkes suç duyurusunda bulunabilir, bu sadece derneklerin elinde değil. Sizde duyarlı olun gidin suç duyurusunda bulunun. Gençler bi örnek teşkil edip mücadele ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Vatan bizim Çan’ımız. Eski zamanlarda darbeleri, acıları yaşamayan klavye canavarları kuru ekmekle yaşanır ama vatansız yaşanmaz.

ÖMER faruk Akbas

13 Aralık 2018 Perşembe 12:17

Ne yani...Haber sunuyorum diye ülkeyi devlete karşı ayaklandiracaksin.Sonrada hiç bir şey olmamış gibi ülkede yaşayacaksın.3-5 ağaç için istanbulu ve ülkeyi ne hale getirdiler vaktiyle unutmadık.fransa örnek gösterilerek amaç protesto olmadığı aşikar.Bu habere olumsuz yorum yapanlarda vaktiyle ayaklanmaya karşı korkudan direnmeyip atm ve marketlerde kuyruk oluşturanlar galiba...

Kara Hilal

13 Aralık 2018 Perşembe 12:17

El insaf yaaBöyle hassas bi konuyu nasıl yalakalık olarak görür insanımız! Bu ülke gezi eylemlerini ve dahi 15 Temmuz’u hangi şartlarda yaşadı, ne çabuk unutuyorsunuz? Elektrik, doğalgaz, asgari ücret zammı gibi konular tabiki ele alınmalı ama bu konuda bu gençlere bende destek veriyorum. Sokağa dökülme olayı gerçekleşirse ekonomik aç dan neler yaşanabileceğinin de farkında olmalıyız. Ben bu gençleri yalaka olarak nitelendirenlerin birer klavye şövalyesi olduğunu düşünüyorum.

Gezici Vandallara Cvp

13 Aralık 2018 Perşembe 12:16

Her zaman ki gibi klavyeden atıp tutmak, konunun içeriğini umursamadan insanları karalamak, aslında farkına varmadan terör sevicilerin, sokakları karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektir. Bu insanlar parti gözetmeksizin ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Isparta'da da birilerinin olduğunu göstermiş aslında alkışlanacak bir duruş sergilemişlerdir. Olumsuz yorum yapanlar ya fesatsınız, ya da asıl taraf sizsiniz.

Hak

13 Aralık 2018 Perşembe 12:07

Siz Haki ki, Müslüman'mısınız? HakiKi, Müslüman Olsaydınız? Hak Arayın Diyene Hak Arayana Düşman Olmazdınız, Zalim'in Zulüm'ü'ne Rıza Göstermez'diniz. Zulüm'e Rıza Zulüm'dür. ALLAH Zalim'leri Asla Sevmez. Halk Arasında Hep Söylenir ALLAH Neyi'le Gelirsen'gel Kul'Hakıy'la Gelme Diye Hep Söylenir Ama Hak Arayana Haki Söyleyene Nedense Hep Düşman Olunuyor. Hende Hak Yemek Eşek'lik:dir Hak Yedirmek'de Eşolu Eşek'lik'dir.

haylaz

13 Aralık 2018 Perşembe 12:01

yalakalık olsun diye iş yapanlar birde yorum yazanlara kızıyorlar yavuz belkıs gibiler neden bu güne kadar hiç duymadık başka işlerde huzur evi diyorsunuz ne yaptınız huzur evinde neden milletin ortak dertlerinde sesiniz çıkmaz hadi zamlarda görelim sayaç okuma bedeli kazığında görelim ses yok neden yok açıklayın madem sürekli bu haber k****ını takip ederim bu güne kadar sizle alakalı hiç haber okumadım neredeydiniz bu güne kadar

Yavuz Belkıs

13 Aralık 2018 Perşembe 11:15

Sav Ortaokulunda çalışıyorum sorunu olan buyursun gelsin konuşalım. Bu dernek Sadece böyle sorunlarla değilyeri geldiğinde Huzurevi (o en kıymetli insanlarımızı bıraktığınızyeri) ziyareti,Engelliler okulları ziyareti yapar yeri gelir sokakta kalmış bir vatandaşa yardımelini uzatır. Bunlardan bi haber aciz insanlar da koltuğunda oturup ağzına geleni söyler. Çalışmak isteyen buyursun gelsin fikirlerini paylaşın yapılacak şeyiniz varsa buyrun beraber yapalım.Öyle oradan oturup konuşmak sizikurtarma

Yavuz Belkıs

13 Aralık 2018 Perşembe 11:05

Yorumlara bakıyorum da ne kadar güzel bir iş yapıyoruz. Evet ben de bu Derneği bir üyesiyim. Şükür ki Rant peşinde değiliz. Toplumda huzursuzluk yaratacak bir durum karşısında duyarlı olmak bazılarını rahatsız etmiş olmalı. Ha bu dernek ne iş yapar diyenler gelip yakından görsünler. Kanepeye oturup ahkam kesmek basit, ilkesiz ve hedefi olmayan insanların işidir. Biz Şehit ailesi ziyareti de yapıyoruz, Gazilerimizi de ziyaret ediyoruz. Yeri geldiğinde huzur evi vs.

mustafa

13 Aralık 2018 Perşembe 10:56

eli boş galiba bu abilerin gör bak bunlar imamfalandir

AHMET

13 Aralık 2018 Perşembe 10:29

BUNUN ADI SİYASİ ŞOVDUR. YANDAŞ DERNEK ANCAK BU KADAR OLUR. HALKTAN UZAK İKTİDARA YAKIN. HALKIN SORUNLARIYLA YAKINDAN UZAKTAN İLGİSİ OLMAYAN BİR DERNEK.

vatandaş rıza

13 Aralık 2018 Perşembe 09:00

Bir günde halkın gerçek sorunları için suç duyurusunda bulunsanız. Mesela artan doğalgaz, elektrik faturaları; işsizlik; yolsuzluk; yoksulluk... Bir günde asgari ücretlinin, işçinin hakkını arayın, bir günde açlık sınırının altında maaşla insanlar nasıl hayatta kalabilir diye gidin suç duyurusunda bulunun. Varsa yoksa boş iş, varsa yoksa yalakalık. Varsa yoksa kişisel çıkar.

Varan

13 Aralık 2018 Perşembe 08:48

Bu Kardeşlerimiz Okadar duyarlılersa bu Ülkede Okadar Dur Denilecek Vakalar var ki, Ama Hiç Ortada Yok lar Çünkü Biz Adam Diye Birşey var Bizim Adam Batırsada Savursada Haksızlık Hukksuzluh Adaletsizlik Zam Zulüm Zilet Yapsada Ne Yaparsa yapsın Bizim Adam yapsın Öylemi? Sizin Adam Fani Devlet Baki. ALLAH Akılı Kullanı Diyor. Aklınızı Kimseye Kiraya Vermeyin Yoksa Ulus Olarak Bunun Bedelini Çok Ağır Öderz. Orda doğuda Bunun Örmeyi Çok.

tarafsız

13 Aralık 2018 Perşembe 04:16

ülkenin birinde kral halkının herşeye tepkisiz kalmasına kızmış ve bir deney yapmaya karar vermiş sehrin girişindeki köprüden her geçenden 1 altın ücret alınmasını talep etmiş bakalım demiş halkım ne tepki verecek bakmış tepki yok iki nöbetçi koymuş 1 altın alınsın üstüne birde falaka atılsın demiş ozaman halktan bir heyet gelmiş şikayete kral sevinmiş işte beim halkım demiş. heyet biraz mahcup kralım şikayetimiz şudur ki falakaya çeken adam sayısını arttırın çok sıra bekliyoruz olmuyor demişler

Yukarı mahalleli

13 Aralık 2018 Perşembe 02:53

Ülkemizin geri kalma sebebi bu kafadaki insanlardır bu nasıl bir eliboşluktur. Zamanında hepiniz fetönün peşinde koşuyordunuz biz bunlar adam değil derken siz savunuyordunuz. Birbiriniz için suç duyurusunda bulunun bence biraz okuyun kendinizi geliştirin ufkunuzu genişletin böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın..

vay vatandaş vay

13 Aralık 2018 Perşembe 00:13

haberi okuduktan sonra şöyle bir yorumlara baktım ama inanamadım. içinde bulunduğumuz bu süreçte gezi olaylarının ülkeye ve millete getirdiği yük ortada iken, fransada olan biteni medyadan takip edip yakılan yıkılan işyerlerini kamu mallarını soyulan atm leri ülke yetkililerinin ekonomiye verdiği zarardan bahsettiği şu dönemde halkı sokağa çağıran şahsın hiç suçu yok bu derneğin veya üyelerinin suçu çok öylemi.... yazıklar olsun

Tuba Dalkıran

13 Aralık 2018 Perşembe 00:09

Böyle dernek adı mı olur yahu resmen milletin duygularını sömürme amaçlı isim koymuşlar

haylaz

12 Aralık 2018 Çarşamba 23:37

duyarlı kardeşlerimizden başka konulardada beklerizen basiti elektrik dogal gaz dan başlasınlar ama olmaz cıs var cıss

ali başkan

12 Aralık 2018 Çarşamba 23:24

eli boş adamlar, sanki memleketi kurtarmış gibi poz vermişler, memleket ne yiğitler var canını bacağını feda etmiş, bir kez olsun şunlar gibi kameralara poz vermezler, kardeşim haber yapıyorsanız bu memleketin gazisini haber yapın boş adamları değil

Davrazli

12 Aralık 2018 Çarşamba 22:28

Bende a haberdeki insan aklıyla dalga geçen erkan efendiyi izlemiyorum sizde fox u izlemeyin olsun bitsin

Kutret

12 Aralık 2018 Çarşamba 22:18

57'Mülüman Olan Ülkenin Toplam Geliri 1'Japonya Kadar Yok. Fakat Bu Müslüman Ülkelerin Başında ki, Liderleri Hepside En Maksimum Seviyede Arcama Yapıyorlar. Japonyanın Lideri Mütavazi Hayat Yaşıyor En Milimum Harçıyor. Bu Gün Biri Çıksa KUR'AN-I KERİM'in Ayatlerini Söylese Müslüman Diyen Çok Kişi AYET'leri Söyleyen O Kişiye Duşman Olurlar, Çünkü Çıkerları Saltanatları Gider Bu da İşlerine Gelmez.

Esnaf

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:31

15 temmuz ile imam hatipliler ismini neden bira arada kullanmışlar?Amaç nedir?

Üniversiteli

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:09

Eli boş adamlar

Dalkavukluk!

12 Aralık 2018 Çarşamba 20:56

Bizim zamanımızda müzevirlik, şikayetçilik, yalakalık, dalkavukluk, kıraldan fazla kıralcılık; övünülecek, ödüllendirilecek bir durumdan sayılmazdı!

Dalkavukluk!

12 Aralık 2018 Çarşamba 20:55

Bizim zamanımızda müzevirlik, şikayetçilik, yalakalık, dalkavukluk, kıraldan fazla kıralcılık; övünülecek, ödüllendirilecek bir durumdan sayılmazdı!

Reyiz

12 Aralık 2018 Çarşamba 20:42

layıklık elden gidiyeh

Sukuyne

12 Aralık 2018 Çarşamba 20:18

Din Gününü Sahibi ALLAH. ALLAH Din'i'ni'ne Sahip Çıkar. Biz Vatanınıza ve Kendimize Sahip Çıkalım. Çünkü Kimse Ne Kurtarıcı Ne Beka. Haşa Hiç Bir Kimse ALLAH'hın Yardımcısı Değil, ALLAH'hın Mülkün'de Ortağı Yok. Haşa Hiç Bir Lider İlah Değil. Hiç Bir Oluşum Din Değil. Kovulmuş Şeytan Sizi ALLAH'la Aldatmasın.

Hy753

12 Aralık 2018 Çarşamba 18:50

Bunların hepsi fetocuydu. Esas bunlara işlem yapılması gerekiyor.

Derneğiniz vazifesi adli kontrolmü?

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:48

Bu dernek ne işe yarar! Vâzifesi nedir! Adli vakaları ve kim ne demiş onları takip edip dava açmak içinmi kurulmuştur! Yoksa bir siyasi görüşün arka bahçesimidir!

Isparta

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:44

Her başörtülü dini bütün olmuyor malesef din kardeşlerim. Siz dernek üyeleri paralı askerlik yaparsınız amma velakin vatan aşkıylan yanarsınız.adam olunda suçsuz günahsız yere atılan ve aklanıp hala işine iade edilmeyenlerinse sesi olsanız pek makbule geçer. Yamyamlar sizi desenize fetöyü içimize sokanlarıda ama diyemezsiniz derseniz göznüzü hapiste açarsınız.aferim size atomu parçalamanıza az kaldı kapasitesi yüksek imamlılar.

imam hatipsiz

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:01

helal size bunun bi tık üstü atomu parçalamak.ülkeye level atlattığınız için teşekkürler

reklamlar

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:47

15 temmuz imam hatipliler derneği, adınızın hakkını verin 15 temmuza neden olan ama bir türlü araştırılamayan siyasi ayağı içinde suç duyurusunda bulunun. ayrıca 15 temmuzdan önce devletin her makamına, askere, eğitime, polise v.b. kurumlara liyakatsız, torpille fetöcüleri kim doldurduysa, kim bunlara her istediklerini verdiyse onlar için de suç duyurusunda bulunun size zahmet. hadi bakalım müslüman din kardeşlerim hadi

istiklal

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:12

bi bitmediniz ****

fatih portakalı kınıyorum ama sizide takdir edemed

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:08

imam hatip mezunuyum ve gülü yorum geçi yorum

Yasal haklar nedir?

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:55

Başka işiniz gücünüz yokmu sizin, o ne dedi bu ne dedi peşine düştünüz! Daha düne kadar başörtüsü için üniversite kapılarında eylem yapan sizler değilmiydiniz! İnancımıza saygı diyerek! Bu saygı karşılıklı olması gerekmezmi! İnsanlar her zaman sıkıntılarını ve taleplerini yasaların belirlediği şekillerde dertlerini dile getiremezlermi?

Yasal haklar nedir?

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:54

Başka işiniz gücünüz yokmu sizin, o ne dedi bu ne dedi peşine düştünüz! Daha düne kadar başörtüsü için üniversite kapılarında eylem yapan sizler değilmiydiniz! İnancımıza saygı diyerek! Bu saygı karşılıklı olması gerekmezmi! İnsanlar her zaman sıkıntılarını ve taleplerini yasaların belirlediği şekillerde dertlerini dile getiremezlermi?

Maşêellah!

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:48

Bir ödülü haketmişsiniz!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR