24 Nisan 2024 Çarşamba

15 TEMMUZ GECESİ İL ÖZEL İDAREMİZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ GÖSTERMİŞTİR

15 TEMMUZ GECESİ İL ÖZEL İDAREMİZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ GÖSTERMİŞTİR

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, çalışanlarına ve 15 Temmuz şehitleri anısına yönelik bir iftar programı düzenledi. Süleyman Demirel Kongre Sarayı Iyaşpark Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen iftara, Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. İftar öncesi açıklamalarda bulunan Vali Günaydın, “15 Temmuz hain darbe girişiminde İl Özel İdaremiz büyük bir özveri göstermiştir” dedi.

Ispartaİl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, çalışanlarına ve 15 Temmuz şehitleri anısına yönelik bir iftar programı düzenledi. Süleyman Demirel Kongre Sarayı Iyaşpark Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen iftara, Vali Şehmus Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, sendika ve oda başkanları ve çok sayıda İl Özel İdaresi çalışanı katıldı.

İftar öncesi açıklamalarda bulunan Vali Şehmus Günaydın, gerçekleştirilen iftar programının hayırlı olmasını dilerken, 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece ve daha sonra devam eden süreçte İl Özel İdaresi’nin büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi.

İl Özel İdaresi’nin köylerde daha iyi hizmet verebilmesi noktasında makine ve ekipman kapsamında çok önemli bir yere getirdiklerini belirten Vali Günaydın, İl Özel İdaresi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Niyazi

13 Haziran 2017 Salı 18:07

Ey yüce Rabbim içinde bulunduğumuz mübarek ayın yüzü suyu hürmetine 15 Temmuz faillerini kahru perişan eyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR