29 Mart 2024 Cuma

15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ

15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ

Isparta

Hedef: Büyük Türkiye

Türkiye’nin 81 ilinde sivil toplum örgütleri saat 11.00’de,aynı anda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Türkiye’nin 81 ilinde sivil toplum örgütleri saat 11.00’de,aynı anda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklama yaptı.Isparta’daki sivil toplum örgütleri adına konuşan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Gücümüz milli irade, hedef büyük Türkiye” dedi.

 

Türkiye’nin sivil toplumunu temsil eden kuruluşlarından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK¬İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK),Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR - SEN), HAK¬ İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK¬İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU¬SEN) temsilcileri dün saat 11.00’de, aynı anda 15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle açıklama yaptı.

 

ISPARTA’DA AÇIKLAMA

EKONOMİ KAMPÜSÜNDE YAPILDI

Isparta’daki söz konusu basın açıklaması ise dün saat 11.00’de İstanbul yolu üzerinde bulunan Ekonomi Kampüsü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Temsilcisi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK¬İŞ) İl Temsilcisi Sadık Kaya, HAK¬ İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK¬İŞ) İl Temsilcisi Süleyman Atasay, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR - SEN) İl Temsilcisi İhsan Arıcı, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu(Türkiye KAMU¬SEN) İl Temsilcisi Ali Balaban, Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Isparta Temsilcisi Mustahattin Can Selçuk, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan vediğer STK temsilcileri katıldılar.

 

“TÜRKİYE’Yİ BÜYÜK

HEDEFİNE TAŞIYACAĞIZ”

Buradan yurt dışındaki dostlarımıza da sesleniyoruz. Aldığı yaraları saran milletimiz, bu büyük demokrasi sınavının birinci yılında bütün dostlarını yanında görmeyi arzulamaktadır. Dostlarımızı iftira kampanyalarına değil, gerçeklere kulak vermeye, buna göre tavır almaya davet ediyoruz. FETÖ ile mücadelede dost ve müttefik devletlerin de desteklerini bekliyoruz. Kaynağıne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Ancak birlikte çalışırsak daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz. Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.Üzerine basarak bir kez daha ifade ediyoruz: Türkiye’nin sivil toplumu olarak,15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak. Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz. Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye. Hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR