27 Nisan 2024 Cumartesi

15 gündür oradalar

Süleyman Demirel Havalimanında demokrasi nöbeti.

Isparta

15 Temmuz gecesi Eğirdir Dağ Komando Okulundaki askerlerin uçakla Ankara’ya götürülmek istendiği Süleyman Demirel Havalimanı, o günden itibaren hem Keçiborlu hem Gönen ilçe sakinleri tarafından ‘demokrasi nöbeti’ ile kıskaca alındı. Demokrasi nöbetinin 15 gününde Kanal 32 Haber, sabahın ilk ışıklarına kadar süren havalimanındaki nöbete katıldı. Vatandaşların nabzını tuttu. İsmail Altunbaş’ın haberini Mehmet Yılmaz görüntüledi.

Saatler gece yarısı 01.30’u gösteriyor.

Vatandaşlar Süleyman Demirel Havalimanında hala teyakkuz halinde.

15 Temmuz gecesi Eğirdir Dağ Komando Okulundaki askerlerin uçakla Ankara’ya götürülmek istendiği Süleyman Demirel Havalimanı, o günden itibaren hem Keçiborlu hem Gönen ilçe sakinlerinin ‘demokrasi nöbeti’ ile kıskaca altında.

Sadece vatandaşlar değil, İl Özel İdaresi, DSİ ve belediyelere ait araçlarda havalimanını doğabilecek bir olumsuzluğa karşı kuşatmış durumda.

Havalimanındaki demokrasi nöbetinin 15’inci gününe Kanal 32 Haber ekibi de katıldı.

Vatandaşların bugüne kadar yaşanan süreçle ilgili görüşlerini dinledi.

Darbe girişimini lanetleyen Gönen Kaymakamı Coşkun Öztürk, “darbe girişiminde bulunanlar tarihin çöplüğüne gömülecekler ve hep lanetlenecekler” dedi.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşları Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ve Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan da yalnız bırakmadı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

31 Temmuz 2016 Pazar 10:44

Keçiborlu,Gönen,Güneykent belediye başkanlarını tebrik ediyorum Allah yar ve yardımcıları olsun.Vatan için ölünür bunu bu millet gösterdi suriye gibi olmadığımızın nedeni bizdeki vatan ve millet sevgisidir bunu herkes bilir ama Isparta belediye başkanı günaydın neredeydi acaba? o gün neden belediyenin araçları yoktu meydanlarda'da özel idarenin araçları vardı sorgulanması gerekir diye düşünüyorum.

vatandaş

02 Ağustos 2016 Salı 11:03

kalkışmayı haber alır almaz bütün belediye araclarını yol ve hava alanına yönlendirdi biıki varsın başkan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR