24 Nisan 2024 Çarşamba

13 POLİSE ŞOK SORUŞTURMA!

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü'nde görevli toplam 13 polis hakkında "Görevi Kötüyü Kullanma ve Soruşturma Gizliliğini İhlal" iddiasıyla soruşturma açıldı. Emniyet Müdürlüğü'nce tespit edilen ve Savcılık tarafından tek tek ifadeleri alınan polisler daha sonra serbest bırakıldılar.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli D.Ö, A.Ç, G.O, H.A veÖ.D. ile nezarethanede görevli F.K, M.S, M.Y, A.T, M. E. B, H.Ç, K.U ve Y.Ş,isimli polis memurları hakkında "Görevi Kötüye Kullanma ve Soruşturma Gizliliğini İhlal" iddiasıyla soruşturma açıldı.

13 POLİS HAKKINDA NİÇİN SORUŞTURMA AÇILDI?

20 Ocak 2015 tarihinde Isparta merkezli yapılan eş zamanlıoperasyonda Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3'ü eski 10 emniyet personeliresmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira iddiasıylagörev yaptıkları illerden gözaltına alınarak Isparta'ya getirilmişti.Savcılıkça ifadeleri alınmak üzere mahkemeye çıkartılmadan önce nezarethanede bekleyen 3'ü eski 10 polise "İzinsiz cep telefonu ile iletişim kurma"olanağı sağlandığı tespit edildi. Daha sonra Savcılık tarafından soruşturma açılan 13 polisin ifadeleri alındı. Tek tek ifade veren 13 polis daha sonra serbest bırakıldı.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartakus

24 Şubat 2015 Salı 12:41

Onceden polisler hirsiz,arsiz kovalardi simdi birbirlerini kovaliyor.sonrada halikentte postane soyulmus hala faili mechul,zengin kadin evinde oldurulmus hala mechul ,,eeee olacagi o .bizi de âllah korur

millet

23 Şubat 2015 Pazartesi 21:50

ısparta emniyetini öyle sarmışlarki daha a zeki gürkanın yerleştirdigi polisler daha temizlenmememiş anlaşılan ama yeni müdür allahın izni ile hepsini biliyor daha çoook işler çıkacak hele şu yaptıkları 85 kişinin yargılandıgı dava belediye davasından pis kokuları ayıtlayıp çıkaracaklar alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste -men dakka dukka daha da anlamazlarsa eden bulur

değerlendirme

23 Şubat 2015 Pazartesi 20:56

KENDİN GİBİ GÖREV YAPAN ARKADAŞIN BAŞINDA BAZI KANUNSUZ İŞ YAPANLARA HOŞNUT ETMEK İÇİN İŞLEM YAPACAKSIN HIRSIZ UĞURSUZ GİBİ DAVRANACAKSIN SONRA BEN POLİSİM DİYE ORTADA DOLAŞACAKSIN HA YAZIKLAR OLSUN .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR