08 Mayıs 2024 Çarşamba

12 engelliyi sevindirdi

Çorumlu İşadamı Fatih Yurdemi’nin katkılarıyla Isparta merkez ve Yalvaç’ta yaşayan 12 engelliye, akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı. Törende AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de hazır bulundu. Engelliler akülü sandalye sevinci yaşarken, işadamının ise mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Isparta

Törende hazır bulunan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İşadamı Fatih Yurdemi’nin bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Bilgiç’in konuşması sırasında Makbule Durmuş isimli kadın mutluluğunu gizleyemedi ve defalarca teşekkür etti. İşadamı Fatih Yurdemi de “Allah nasip etsin bu programları hep yapalım” dedi.


Bu konuşmaların ardından akülü sandalyeler sahiplerine dağıtıldı. Isparta merkez ve Yalvaç’tan gelen engellilerin, aileleri ile birlikte mutlulukları gözlerden kaçmadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

10 Ekim 2015 Cumartesi 15:30

iş adamımızdan Allah razı olsun. şu seçim önü ortalarda ne kadar da vekil dolaşıyor. utanmasalar havada uçan kuşdan, bir şey kapabilirmiyim diyecekler. sayın vekil 2-3 milyon suriyeli kardeşlerimize bizim vergilerimizi peşkeş çekerken neden bu özürlü kardeşlerimi mağdur ediyorsunuz. çıkarın bir kanun % 60-70 özürlü kardeşlerime bu akülü arabaları devlet olarak bedava verin. utanmadan mercedeslere çerez parası demesini biliyorsunuz. engelli kardeşlerime gelince mi para bulunamıyor.

umutsuz

09 Ekim 2015 Cuma 23:52

bu kardeşlerimizi, bu seneye kadar neden görmemişler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR