26 Nisan 2024 Cuma

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

O SÜRÜCÜ YAKALANDI

Isparta

3 Kasım tarihinde Yedişehitler Mahallesi'nde bakkaldan kalem alıp evine dönen 10 yaşındaki Uğurhan K. isimli çocuğa çarpan ve metrelerce sürükledikten sonra vicdansızca olay yerinde bırakıp kaçan sürücünün ve aracın yakalanması için günlerdir seferber olan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri sonuca vardı.

 

Sürücünün yakalanması Cinayet/Gasp büro amirliği ekipleri olay yeri ve aracın gidiş istikametine doğru Isparta, Burdur, Afyon illerindeki Mobese ve iş yeri kameralarını incelemeye aldı 10 gün boyunca geceli gündüzlü yaklaşık 280 saatlik görüntünün izlenmesi ve 900 civarında oto incelenmesi sonucunda vicdansız sürücü ve aracı 15.11.2015 günü saat:05.00 sıralarında Cinayet/Gasp Büro ekiplerinin yaptığı operasyonla sürücü evinde yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi, Sürücünün Emniyetteki işlemlerinin ardından,Mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Vicdansız sürücünün çarptığı ve metrelerce sürüklediği Uğurhan K. ise hala yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Musa BALABAN

17 Kasım 2015 Salı 23:29

öncelikle Allah çocuğun şifasını versin, Emniyet personelimizi tebrik ediyorum, kazadır olabilir ama kaçmak niye Allah böyle şöforları da ıslah etsin.

kosreli

17 Kasım 2015 Salı 16:08

emniyet personelini kutlarım. bir vatandaş olarak. sevindim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR