26 Nisan 2024 Cuma

10 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

Isparta'da otomobiliyle çarptığı 10 yaşındaki çocuğu yaklaşık 200 metre sürükleyip ağır yaralanmasına neden olan, ardından da kaçan sürücü H.İ.B. 14 gün sonra yakalandı.

Isparta

Isparta'da otomobiliyle çarptığı 10 yaşındaki çocuğuyaklaşık 200 metre sürükleyip ağır yaralanmasına neden olan sürücü 14 gün sonrayakalandı. Sürücü tutuklandı.

 

Isparta Yedişehitler Mahallesi'nde 3 Kasım günü meydanagelen olayda bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Uğurhan Kayacan'açarptı. Otomobilin altına sıkışan çocuğu yaklaşık 200 metre sürükleyen sürücüdaha sonra olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Kayacan ise Süleyman DemirelÜniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

ARACINI BURDUR'DA TAMİR ETTİRMİŞ

 

Olayın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerçevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yaklaşık 250 saatlik görüntüyütarayan ekipler, kazaya karışan otomobilin H.İ.B.'ye ait olduğunu belirledi. Öncekigün evinde gözaltına alınan H.İ.B., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemecetutuklandı. Şüphelinin kazadan sonra otomobilindeki hasarı Burdur'da tamirettirdiği belirlendi.

 

Kaza anı ve sonrası güvenlik kameralarına yansırken,görüntülerde H.İ.B.'nin otomobiliyle yolun karşısına geçmeye çalışan UğurhanKayacan'a çarptığı ve bir süre sürüklediği görülüyor. Otomobilin kazanınardından olay yerinden kaçması da görüntülerde yer alıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR