25 Nisan 2024 Perşembe

10 POLİS ADLİYEDE

10 POLİS ADLİYEDE

Isparta

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3'ü eski 10 emniyetpersoneli, resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftiraiddiasıyla gözaltına alınan şüpheliler daha önce savcılıkça ifadeleri alındığıiçin yeniden ifade alınmadan tutuklanmaları istemiyle  mahkemeye sevk edildi.

10 POLİS ADLİYEDE

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde haklarında,'görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik,haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira' suçlarından yürütülmekte olansoruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri tarafından Ispartamerkez, Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eşzamanlı operasyonda, 3'ü eski olmak üzere 10 emniyet personel yakalanarak gözatına alınmıştı.

Görev yaptığı illerden Isparta’ya getirilen şüphelilerinsavcılık tarafından daha önceden ifadeleri alındığı için yeniden ifadealınmadan mahkemeye sevk edildi. Mahkeme 14:00’da başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

meraklı okuyucu

21 Ocak 2015 Çarşamba 15:22

bu polislerin isimleri baş harfleri felan yok mu

aVUKAT

21 Ocak 2015 Çarşamba 14:10

Daha önceden ifadelerini alıp gözaltı ve mahkemeye sevke gerek görmediği bu polisleri sanki yeni delillerle yeni soruşturma yapılacakmış gibi mahkemeden yakalama ve gözaltı kararı çıkarttığı anlaşılıyor. Bakın şimdi daha önceden ifadeleri alındığı için yeniden ifade almadan mahkemeye sevk ediyor. Savcı zaten soruşturmayı yapıp ifadeleri almış, elindeki bilgilerle dava açıp davaya bakacak mahkemeden yakalama kararı istemesi gerekirdi. yeni delil yok yeni suç yok ozaman bu gözaltıları yaptıranlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR