29 Mart 2024 Cuma

10 NUMARA İŞ ÇIKARDILAR!

Isparta 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yakışır bir veda töreni gerçekleştirdi. Törende Isparta Valiliği bütün ekiplerini seferber ederek bütün hazırlıklarını üç günde tamamladı.

Isparta

9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in vefat haberinin duyulması ile birlikteIsparta Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında oluşturulan koordinasyon merkezi, gecelerideilgili birimleri vardiyalı olarak çalıştırarak, cenaze töreni için tümhazırlıklarıi kısa bir sürede tamamladı.

Yoğunbir katılımla dün gerçekleşen Isparta‘da ki şehre veda geçişi ve bu gün yapılanCenaze defin töreninde ise hiç bir aksaklık yaşanmadı.

Cenazetöreni için şehir dışından hava yolu ile Isparta’ya gelen binlerce misafir isekendilerine tahsis edilen araçlarla İslamköy’eulaştırıldı.

Merhum9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in defnedildiği Çalcatepe’nin anıt mezarbölgesi sayılması için bir gün gibi kısa bir sürede  bakanlar kurulu kararı çıkarıldı.

YineÇalcatepe’yeislamköy’den ulaşım için 24 saatte araç ulaşımı için 1 adet asfaltyol, yaya ulaşımı için biri asfalt biri stabilize olmak üzere toplam 3 alternatifyol yapıldı.

Şehrinve İslamköy’ün her noktasında güvenliği en üst seviyede tutan kolluk kuvvetleriise vatandaşların cenaze törenine ulaşımlarında ve Merhum 9. CumhurbaşkanımızSüleyman Demirel’in naaşını taşıyan cenaze aracının Çalcatepe’ye ulaşmasındahiçbir olumsuzluğa mahal vermedi.

Bununyanında Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için hazırlanan cenaze töreniniyaklaşık 250 civarında basın mensubu takip etti. Basın mensuplarınınçalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla tüm imkanlar seferber edildi. Cenazenamazının kılındığı Şehriban Hatun Camii ve Çalcatepe’de platform kuruldu.Töreni onlarca televizyon canlı olarak tüm dünyaya nakletti.

Merhum9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in kabrinin bulunduğu Çalcatepe’deemniyettedbirleri ilk etapta Valilik emri ile jandarma tarafından, ilerleyen dönemde ise yine Valilikçe, özel güvenlikile sağlanacak.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

pelin tutar'ın garip gafı

21 Haziran 2015 Pazar 17:32

Seçim atmosferinde epey havasız kalmışsınız. Yorumunuz hiç de üzüntülü birinin söyleyeceği sözler değil. Bütün herkes görevini yaptı. Isparta halkının da vafalı olduğunu Dünya gördü. Sayın Prof İbicioğlunu göremedim tek. İsmini taşıyan üniversitenin düne kadarki Rektörüydü. Üniversitenin adını değiştirmek için bizi kutuplaştırıyordu. Saygılarımla Babalar günümüz kutlu olsun. Babamızın hatıralarına sahip çıkalım, vefalı olalım. Birbirimize de vefalı olalım.

112

21 Haziran 2015 Pazar 12:03

112 ekipleri neden hep unutulur ?

MEHMET BOYACI serıiş

21 Haziran 2015 Pazar 01:49

sayın valime teşekkür ederim organizyon icin

Mesut

20 Haziran 2015 Cumartesi 23:12

Allah razı olsun Sayın Valimizden. Cumhurbaşkanımızı ıspartaya yakışır bir şekilde uğurladık sağolun varolun.

Pelin Tutar

20 Haziran 2015 Cumartesi 22:37

Valilik organizasyonu çok güzel herşeyi düşünmüş.Ancak belediye sınıfta kaldı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR