24 Nisan 2024 Çarşamba

10 MİLYON TL GELDİ

Isparta’da kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere daha önce gelen ödeneklere ek olarak 10 milyon liralık bir ödenek daha İl Özel İdare'nin cari hesabına gönderildi.

Isparta

Isparta Süreyya Sadi Bilgiç’in ve   Recep özel'in   girişimleri ile Isparta il özel idaresine,kişi başı nüfus oranlarına göre gönderilen paraya ek olarak,(Melikler Köprüsü,Barla Kalkınma projesi ve Çağrı Merkezi” gibi projelerde kullanılmak üzere) ilaveten Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu verdiği bir talimat ile Isparta’ya 10  milyon liralık daha ödenek hesaba yattı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan Yaptığı açıklamada 10Milyon liralık ek ödeneğin Isparta’ya aktarılmasını sağlayan“Başbakanımız,Hükümetimiz ve TBMM Plan Bütçe Komisyonuna teşekkür ederek, bupara Isparta'da ne ihtiyaçsa oralarda kullanılacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI OLMAK

21 Şubat 2015 Cumartesi 19:03

13 yıldır vergi indirimi yok teşvik yatırım yok fabrika yok kısaca yok oğlu yok seçim olunca 10 milyon gelmiş ne işe yarar birileri kandırılmasın.

gerçek olsaydı?

21 Şubat 2015 Cumartesi 09:49

Sayın vekil bende ak partiliyim sen Şarkikarağaçlıyım diyorsun fakat şarkikarağaç bbp 30KM Yalvaç mhp 50km eğirdir dyp aklıma gelenler dur dur Ispartalıyım dedin Isparta mhp yahu ben başbakan olsam bu adamlar güzel çalımamış derim sizlerle görüşmem büyük ilçeler ve merkez Isparta kayıp ne diyeyimmm...

SERDAL

20 Şubat 2015 Cuma 12:51

YORUMCULAR KUSURA BAKMAYIN AMA ISPARTAMA ÖDENEK GELDİYSE BAŞIM ÜSTÜNE. TEŞEKKÜRLER SÜREYYA VEKİLİM.

kimin olabilir

20 Şubat 2015 Cuma 10:31

bal tutan parmağını yalar sözünü yalancı fetva verenler ayet diye hadis diye size yutturmaya çalışırlar. Mehmet Metiner hıyarının yaptığı gibi akrabayı gözettiğini şerefsizce söylerler, bakara makara diyen bakanların olduğu akp nasıl zengin oldu sanıyorsunuz?

vatandaş

20 Şubat 2015 Cuma 06:53

Kimin cebine inecek bakalım o para,burası karanlık işte

Ahmet YÜCEL

20 Şubat 2015 Cuma 01:52

bu bağlamla seçim dolasıyla tüm illere tablo olarak hangi ile kaç tl aktarıltını gösteren bir liste yayınlar iseniz bu harçlık değeri dahada önem kazanır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR