26 Nisan 2024 Cuma

1 MİLYON TL MÜJDESİ!

Isparta Valisi Vahtettin Özkan, AK PARTİ Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'in söz verdiği 1 milyon TL dün OSB’de arsa kamulaştırması için hesaba aktarıldı.

Isparta

Yalvaç ilçesi bugün önemli bir olaya sahne oldu. Organize Sanayi Bölgesi’nde kullanılmak üzere ayrılan 1 milyon liralık ödenek, düzenlenen protokol töreniyle Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi hesabına aktarıldı. Protokole imzayı koyan isimler ise Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ile Yalvaç Ticaret Odası Başkanı Nuri Dirik oldu. Artık, yöre ve bölge kalkınması için yatırımcılar davet edilebilecek.


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan yalvaç

10 Mart 2015 Salı 11:09

RÜYA DEVAM EDİYOR. paranın yatması falan yok, bu durum belgelenmiş. lakin birçok haber sitelerinde mv leri için algı operasyonu tamgaz gidiyor. flash flash para yattı.. para yattı. YALVAÇ OSB HESABINA YATAN BİR KURUŞ YOK.... milleti kandırnlara alt olmayn.

Yalaveçli

10 Mart 2015 Salı 09:23

Seçim yaklaştı ya. Yıllardır taleplerimize neden cevap vermediler. Şimdi seçim uğruna 1 milyoncuk ile kandırmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar sıkıya gelince son 3 ayda çalışmaya başladılar. Şimdiye kadar neredelerdi. Tabi o zamanlarda kendilerine rakip bürokratların canına okumakla meşgullerdi. Artık gerçekleri Hak da biliyor halk da.

ESNAF

09 Mart 2015 Pazartesi 21:09

ARSA DİGİL TEŞVİK LAZIM HANİ ŞU AFYONDA OLAN ŞEYDEN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR