25 Nisan 2024 Perşembe

1 KASIM'DA AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR

Eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını söyledi.

Isparta

Manisa'da ulusal yayın yapan Medya TV'deki programa katılanBülent Arınç, son seçim anketi sonuçlarını açıkladı.

1 KASIM'DA AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR

Arınç'ın açıkladığı sonuca göre, AK Parti, 276 milletvekilisınırını aşarak tekrar tek başına iktidar oluyor. Bülent Arınç, HDP'nin 7Haziran seçimlerinde barajı geçmesindeki asıl nedenin Diyarbakır mitingindemeydana gelen patlama olduğunu savundu. 


TERÖR SALDIRISI HDP'YE YARAR

Arınç, başkentteki terör saldırısı nedeniyle bazı seçmenlerin 1 Kasım'daki seçimde de aynı duygularla hareket edebileceğine dikkati çekti.

BAŞBAKAN ANKETİ GÖSTERDİ, 276'YI BULDUK

Bursa'daki mitinge Başbakan ile aynı uçakla gittiğini belirten Arınç, şunları kaydetti: "Sayın Başbakanımız, bana son anketi gösterdi. 2 gün öncesi itibarıyla 276 milletvekili sayısını yakalamış durumdayız ama 276 bize yetmez. Allah'ın izniyle grafik eğrisi yukarıya doğru. Son 10 günde bu daha da yukarı çıkacak.”

Arınç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkentteki terör saldırısının ardından HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı arayarak başsağlığı dilemesine ilişkin bir soru üzerine ise şöyle konuştu: "HDP'den şu kadar milletvekili adayı, şu kadar partili hayatını kaybetmişse, 'Parti mensuplarınız vefat etti, ben de üzüntü duydum. Başınız sağ olsun' demek insani bir görevdir. Bunu yadırgayanları Türk milleti de yadırgar."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahmut aksu

19 Ekim 2015 Pazartesi 09:06

Parsel parsel sattılar seçimden sonra açıklayacağım deyip seçim bitince süt dökmüş kediye dönen. Bu değerli millet yolsuzlardan hırsızlardan hesap soracağız deyip de tüm yolsuzları aklayanlardan, çözüm süreci diye haykıranlardan çözüm süreci başladı anneler ağlamıyor diye afis bastıranlardan, gel hocam gel hasretine dayanamıyoruz diye timsah gözyaşı dökenlerden,zamanında çözüm sürecine karşı çıkan insanları vatan haini ilan edenlerden, apo cuma namazı kılardı diyenlerden hesap soracağı gün1kasım

ıspartalı

19 Ekim 2015 Pazartesi 00:49

276 bulunduysa açılıma kaldığınız erden devam. Tek başına iktidar devam etseydi açılım bitmeyecekti.

G

18 Ekim 2015 Pazar 21:55

Bu saatten sonra asla 276 olamaz hiç kendinizi kandırmayın aksalaklar

Alıngan yezit

18 Ekim 2015 Pazar 20:23

Neden kızdın bize keriz diyen yorumcu. Bu haber doğru. İşyerime gelen giden CHPli MHPli pekçok kişi Akpartiye oy vereceğini söylüyor. Hele hele Bahçelinin herşeye hayır demesine kızan, Meral Akşeneri çizmesine kızan ülkücüler de Akpartiye oy verecek

yezitler

18 Ekim 2015 Pazar 19:02

siz 276 bulduğunuzda bu ülkenin beyinsizleri tekrar tescillenmiştir. 276 bulmak için bu kerizler yer şovunu kerizce yapmanda ayrı bir komedi. yalaka 32 yayınlama .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR