23 Nisan 2024 Salı

1 GÜNLÜK KAZANÇLARI MEHMETÇİK İLE PAYLAŞTILAR

1 GÜNLÜK KAZANÇLARI MEHMETÇİK İLE PAYLAŞTILAR

Isparta

Isparta esnafı kahraman Mehmetçiğe destek olmaya devam ediyor. Daha önce araçlarla konvoy yaparak Afrin’deki askere destek veren esnaf ve sanatkarlar, bu kez de bir günlük kazançlarını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladılar. Kampanyaya katılan esnaflardan 101 bin lira toplandı. Bağış makbuzu da Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a teslim edildi.

Isparta esnafından bir kez daha büyük duyarlılık.Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına daha önce araç konvoyu ve kan bağışıyla destek veren esnaflar, bu seferde maddi destekte bulundular.

“Bir günlük kazancını Mehmetçik ile paylaş” temasıyla yapılan kampanya kapsamında 101 bin 820 lira toplandı. Toplanan paralar Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına

bağışlandı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural bağış makbuzunu oda başkanlarıyla birlikte Vali Şehmus Günaydın’a teslim etti.

Esnaf ve sanatkârın her zaman Mehmetçiğin yanında olduğunu belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Tural, terörle mücadele kapsamında şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilere de sağlık diledi.

Tural konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Afrin’e bir operasyonumuz başladı. Şimdi de hamdolsun Türk bayrağımızı Afrin’e diktik. Bizde esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduğumuzu belirtmek için bir konvoy düzenledik. Ardından kan bağışında bulunduk. Sonrasında Bir günlük kazancını Mehmetçik ile paylaş kampanyası düzenledik. 101 bin 820 lira toplandı. Bunu da Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladık. Bu makbuzu size teslim etmeye geldik. Ayrıca size ve bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.”

*** “TÜRK MİLLETİ VATANI İÇİN HER

TÜRLÜ FEDAKARLIĞI ORTAYA KOYAR”

Türk milletinin vatanı için her türlü fedakârlığı ortaya koyduğunu söyleyen Vali Şehmus Günaydın ise, “bunun en büyük örneği ise zeytin dalı harekatında ortaya konan duruştur. Vatandaşlarımız Zeytin Dalı Harekatı boyunca gerek manevi gerekse maddi destekte bulundu. Milletimizin tüm fertleri destek oldu. Kimisi şiiriyle kimi duasıyla, kimi yazdığı yazıyla kimisi ekonomik olarak destek oldu. Bu bizim ne kadar büyük bir millet olduğumuzun açık bir göstergesidir” dedi.

Zeytin dalı Harekatında Isparta’nın örnek bir tavır sergilediğini kaydeden Vali Günaydın, “Bizim birlikteliğimiz bütün zorlukları yenecek bir özelliktir. İşte esnafımız. Konvoy düzenledi. Ardından kan bağışında bulundu. Bu yetmedi ekonomik olarak destekte bulundu. Ben destekte bulunan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ahmet Tural, bağış makbuzunu Vali Günaydın’a teslim etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

19 Mart 2018 Pazartesi 23:24

Konvoy yapıldığı zaman kötü eleştiri yapanlar burada yorumlarınızı bekliyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR