28 Mart 2024 Perşembe

SÜREYYA BİLGİÇ’TEN BEŞ BOMBA MÜJDE!

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez geldiği ilçemizde bombaları patlattı...

Isparta

Ak Parti'nin milletvekili adayları bugün Yalvaç teşkilatıyla biraraya gelerek seçim startını verdiler. Bugünkü toplantının flaş açıklamaları mevcut milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinin Isparta 1. sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç'ten geldi.

 

Ak Parti İlçe Teşkilatı'na 18.00 sıralarında gelen milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta, burada partililerle kucaklaştı. Buradan yürüyerek Ata Düğün Salonu'na geçen milletvekilleri ve partililer yaklaşık 2,5 saat süren bir toplantıda sorun ve görüşlerini paylaşma imkanı buldular.

 

5 BÜYÜK BOMBA

Toplantının ilçemizi ilgilendiren önemli müjdeleri Milletvekili Bilgiç'ten geldi. Yalvaç'ın her zaman davalarına destek olduğunu ve her seçimde kendilerini birinci çıkardığını ifade eden Bilgiç, "Biz de her zaman hizmet borcumuzu ödemenin gayreti içerisinde olduk, yine de olmaya devam edeceğiz." dedi.

 

İşte Bilgiç'in açıkladığı 5 önemli haber şöyle:

 

DOĞALGAZ BORU HATTI İHALESİ MAYIS AYINDA

Bilgiç'in ilk müjdesi, merakla beklenen doğalgaz boru hattı ihalesinin mayıs ayı içerisinde yapılacağı oldu. Hükümetin özel bir düzenlemeyle ilçe merkezi nüfusu 10 binin üzerindeki yerler için doğalgaz getirilmesi fırsatını ülke genelinde yakalayan 8 ilçeden birinin Yalvaç olduğunu belirten Bilgiç, "Yalvaç'ımızın havasını ve cazibesini arttıracak bu önemli çalışmayı her aşamada takip ettik, ediyoruz. Bu konuyla ilgili olarak birkaç gün önce BOTAŞ Genel Müdürümüzle bizzat görüştüm. Yalvaç'a doğalgaz boru hattı döşeme ihalesinin tüm hazırlıklarının tamamlandığını, kısa sürede ilana çıkılacağını ve Mayıs ayı içinde ihalesinin yapılacağını söyledi. Ben de Yalvaç'ımız için önemli bu haberi buradan müjdeliyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diyerek ilk önemli müjdeyi verdi.

 

BÖLGE CEZAEVİ İHALESİ 2016 BAŞINDA YAPILIYOR

Daha önce yatırım programına alınan Bölge Cezaevi'nin de çalışmalarının sürdüğünü belirten Bilgiç, "Adalet Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yaptığım görüşmeler neticesinde Yalvaç için önem arz eden Bölge Cezaevi'nin ihaleye 2016 başında çıkacağı müjdesini de verebilirim. Bakanlıktan gelen yazıyı da basın aracılığıyla halkımızla paylaşacağız. Yaklaşık 40 milyonluk bu önemli yatırım 2016 yılı başında yapılacak ihaleyle Yalvaç'a kazandırılmış olacak ve ekonomik açıdan önemli bir hareketlilik sağlayacaktır." dedi.

 

YALVAÇ'A DÖRDÜNCÜ YÜKSEK OKUL GELİYOR: SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU

Süreyya Bilgiç'in üçüncü bomba müjdesi de üniversite yatırımı oldu. Bilgiç, Yalvaç'a dördüncü bir üniversite birimi kazandırılması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Sektioğlu'nun teklifiyle, eski devlet hastanesi binasının üniversiteye tahsisi çalışmaları başlatılmıştır. Bu yazışmaların takibini yapıyoruz. Tahsisin ardından yeni üniversite yönetimimizin oluşmasıyla Yalvaç Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun kuruluş çalışmalarına başlanacaktır. Bu güzel hizmetin müjdesini de buradan Yalvaçlı hemşehrilerimize duyuruyoruz." dedi.

 

YALVAÇ OSB'YE BİR MİLYON TL DAHA

Süreyya Bilgiç'in dördüncü müjdesi de Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi için yeni kaynak sağlanması oldu. Yalvaç OSB için geçtiğimiz ay bir milyon liralık ödeneğin aktarılmasını sağladıklarını belirten Bilgiç,"Yalvaç OSB'nin kamulaştırma çalışmalarının başlatılmasını bekliyoruz.Bunlar başlasın yetmediği yerde takviyenin yapılmasını sağlayacağız.Kamulaştırma çalışmaları belli aşamaya gelince bir milyon liralık daha kaynak aktaracağımızı buradan ifade ediyorum." dedi.

 ÇAY YOLU KARAYOLLARI AĞINA ALINACAK

Bilgiç'in belki de en önemli müjdesi de Yalvaç-Çay yolunun karayolları ağına alınması oldu. Konunun Yalvaç için önemini bildiğini belirten Bilgiç, "Karayolları Genel Müdür Yardımcısı, Ispartalı hemşehrimiz Adnan beyle tekrar görüştüm. Çay yolunu Karayolları ağına aldırıyoruz. Bu yolun yapımıyla ulaşım anlamında Yalvaç'ımızın çok büyük bir sorununu çözmüş olacağız. Bunu da hemşehrilerimize müjdeliyorum." dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OKUR

24 Nisan 2015 Cuma 00:10

EMIN OLUN SAYIN VEKILLER BU YAYIMLANAN YORUMLAR EN IYI YORUMLAR! ZIRA YORUMLARIN COGU YAYIMLANMIYOR KANIMCA!

tık yok

23 Nisan 2015 Perşembe 23:46

seçilmek için aday oldukları meclisin kuruluş yıldönümü akp milletvekillerinden bir kutlama faaliyet, yok

yalvaçlı

23 Nisan 2015 Perşembe 18:14

ilk defa yalvaç a gelen vekil adayı baya bomba patlatmış seçim öncesi işi bitinceye kadar ne yaptınız ki ısprtaya hep yalan hep dolan

ali gevrek

23 Nisan 2015 Perşembe 15:03

Bunları hep seçim öncesi söylüyosunuz sonra ankaraya giden gelmmiyor nasıl iştir bu halkın gözünü boyamayın .Size 1 kere oy verdim birdaha verirsem vatan hayini olurum.

sen

23 Nisan 2015 Perşembe 18:49

sen diğer millet vekilleriyle karıştırıyon öbürlerini ankarada bile göremiyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR