19 Mart 2024 Salı

SON DAKİKA 7 ŞAHISTAN 2'Sİ TUTUKLANDI

SON DAKİKA 7 ŞAHISTAN 2'Sİ TUTUKLANDI

Isparta

Adıyaman merkezli 18 ilde düzenlenen FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 7 şahıstan 2'si tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Adıyaman merkezli, Isparta,Kahramanmaraş, Bitlis, İstanbul, Balıkesir, Ankara, Diyarbakır, Elazığ,Gaziantep, Hatay, İzmir, Malatya, Mardin, Mersin, Siirt, Şanlıurfa ve Yozgat'ta önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 13 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan 13 şahıstan 7'si Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek burada sağlık kontrollerinden geçirildi. Sağlık kontrollerinden geçirilen 7 şahıs Adıyaman Adliyesine sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen 7 şahıstan K.D., ile M.D, tutuklanarak cezaevine gönderilirken geriye kalan 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Öte yandan tutuklanarak cezaevine gönderilen M.D. ileK.D'nin esnaf olduğu öğrenildi.

 

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gida Nur

12 Aralık 2016 Pazartesi 17:58

Birader yoksa sen de rakip peynirci misin? yoksa adamlarin kazanclarindan bir kiskancligin mi var? calis senin de olur, ama bu kafayla da esnaf olunmaz ki.

nur gıda NURİ YOK

09 Aralık 2016 Cuma 18:58

Peynirci nur gidanın sahibi fetocu Nuri yle hiç haber yapmadıniz. Adamlar hergün dükkanda cayır cayır para basıyorlar. Fetonun önünü kescez diyorlar. adamlar para basıyor. dükkan. Bu adam icerdemi araniyormu kellesine para veriliyormu bilgi verseniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR