26 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Şehit Aileleri Isparta Şubesi tarafından BUGÜN saat 18.00'da Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayacak bir TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ düzenlendi

Isparta

Son aylarda ardı ardına yaşanan terör saldırılarında gelen şehit haberleri yürekleri dağlıyor.

Son olarak dün Hakkari Dağlıca'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında 16 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz yaralandı.

Dağlıca'daki hain saldırının ardından harekete geçen Isparta Şehit Aileleri Derneği bugün saat 18.00'de teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

Isparta Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde toplanan binlerce vatandaş Türk Bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı.

Atılan sloganlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanına yürüyen binlerce vatandaş şehitlerimize dua etti, terörü lanetledi.

Sık sık "Hepimiz Mehmediz, PKK'ya yeteriz""Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" "Kahrolsun PKK, " gibi sloganlar ve tekbirler eşliğinde yürüyen kalabalık grup Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez ve derneğin Genel Başkan yardımcısı Emin Pınar'ın açıklamalarının ardından dualar ederek dağıldı.

Etkinlikler ve tepkiler bununla da sınırlı değildi.Ispartalı motorcularda motorlarına taktıkları Türk Bayrakları ile şehir turu yaptı. Motorcular daha sonra Valilik önünde toplanarak terörü lanetledi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aile bakanlığı

08 Eylül 2015 Salı 05:01

Gerçekten bu sessizlik ne zamana kadar sürecek, Birileri BÜYÜK ADAM olsun diye bu kadar şehit verilirken hala alkış tutanlara HAKKIM HARAM OLSUN. Evet bu yazıyı okuduğu ve bu terörün asıl sebebinin ne olduğunu bildiği halde, yolsuzluklara göz yuman, yolsuzluk hırsızlık değildir edepsizliğini yapan, müslümana müslüman görünümlülerin eziyet etmesine sesini çıkarmayan, yani hasılı hırsızlığı dinden sayan SİZLERE DE HAKKIM HELAL DEĞİLDİR

Esnaf

07 Eylül 2015 Pazartesi 23:22

sayın hükümet vekıller bizler ihale meclızte maaş yazık deyılmı yazak gelecek türkce konuşmaya yasak gelecek mecliste türk bayragı olacak

yezitler

07 Eylül 2015 Pazartesi 22:15

Ak miyonlar Hürriyet gastesini niye basarki. RTE kaçak saraydan yücedivana gidecek. Bunun tek sebebide RTE oy vermeye devam edenlerdir. Siz destek verdikçe bu akıl dışı terör odaklı destekli davranacaktır. Işıda tırları gönderen pkk osloda kanka olan adama oy verdiniz. YÜCEDİVAN a gidecek sizin yüzünüzden. AKmiyon maçan yiyorsa seni kandıran aptallığınızı kullanan kaçak sarayı bas.

Ezikler'e cevap...

08 Eylül 2015 Salı 07:22

Lan salak salak konuşup durma be...Onun bunun ağzıyla laf üretmeye çalışıyorsun. Daha doğru dürüst Türkçe konuşamıyosun kalkmış saçmalıyosun. Mesele artık partiden çıktı Millet Memleket davasına dönüştü. Hala itirazın varsa hdp nin göz göre göre bakanlık almasına sebep olanlara sor. Akıllı olun biraz akıllı....

alo

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:34

ak gençlik; menfaatin olmayan yerlere hiç uğramıyorsun. dün gece hürriyeti basmışsınız.... tabi şehitler kimin umrunda

tabi tabi

07 Eylül 2015 Pazartesi 22:16

aranıp duruyoruz, daha fazla nasıl zarar görürüz diye. alın size yine sandık geliyor. gömün oylarınızı sandığa, ampül partisine verin. 400 ampül lazımmış terörün durması için. duydunuz gereğini yaparsınız her halde, kralınızı padişahınızı hoş tutun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR