25 Nisan 2024 Perşembe

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İÇİN İFTAR VERİLDİ

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İÇİN İFTAR VERİLDİ

Isparta

Isparta Valiliği, her yıl düzenlediği iftar yemeğini bu yılBarida otelde gerçekleştirdi. Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftarda koruyucu ailelerde yer aldı.

 İftar yemeğine Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan,Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert’in   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup kütük yanı sıra il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılarak şehit aileleri ve gazilere eşlik ettiler.


 

İlk olarak kuran-ı kerim tilavetinin dinletildiği iftar programında okunan akşam ezanı ile birlikte iftara katılan yaklaşık 550 kişi oruçlarını açtı. Programda Şehit aileleri ve gaziler protokol üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.  İftara katılan misafirler ile yakından ilgilenen Vali Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan,şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileleri iftar sonrasında tek tek uğurladı.

 

 Böyle güzel bir iftar programında şehit aileleri, gaziler ve koruyucu ailelerle bir arada olmanın kendileri için bir şeref payı olduğunu belirten Vali Özkan, “ Memleketin birliği ve beraberliği için canları pahasına görev yapmış şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize ve fedakâr koruyucu ailelerimize Isparta olarak minnettarlığımızı göstermiş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ş ailesi

28 Haziran 2015 Pazar 14:03

Ayrım yapmayın lütfen bizim üstümüz den üst düzey insanlara yemek veriliyor

ş ailesi

28 Haziran 2015 Pazar 14:00

Bu yemekten bizlerin haberi yok biz şehit Ailesi değilmi yiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR