20 Nisan 2024 Cumartesi

ÖNCE BOMBA 32 SONRA DİĞERLERİ

ÖNCE BOMBA 32 SONRA DİĞERLERİ

Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele Şube Müdürlüğünce, Isparta il merkezinde ve Gönen İlçesi GölbaşıKöyünde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik Afyonkarahisar,Antalya, Burdur, Denizli ve İzmir İl Emniyet Müdürlükleri ve Isparta İlJandarma Komutanlığının da personel, araç, gereç ve narkotik köpekleridestekleri ile toplam 600 personelin katılımıyla bu sabah 06:30  da başlatılaneş zamanlı operasyonun saniye saniye görüntüleri

 İLK KEZ B0MBA 32 DE ÖNCE BOMBA 32  SONRA DİĞERLERİ ! 7/24 ANLIK TEK HABER SİTESİ  BİZDEN AYRILMAYIN HABERİNİZ OLSUN .............!

 İŞTE DEV OPERASYON VE DETAYLARI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

UYUŞTURUCU BU ŞEHRE GİRMEYECEK HABERİ İÇİN TIKLAYIN 

BU GÖRÜNTÜLER SADECE BOMBA 32 DE ! HABERİ İÇİN TIKALYIN(FOTO) 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OSİ

25 Ekim 2014 Cumartesi 12:41

BAŞTA ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GECEN GİZLİ KAHRAMAN VE NARKOTİK EKİBİMİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İYİKİ VARSINIZ SİZİN SAYENİZDE GENÇLERİMİZE DAHA SAĞLIKLI BİR HAYAT VE BU PİS İNSANLARA DA BÖYLE FIRSATLARI VERMEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

MEHMET SAĞLAM

25 Ekim 2014 Cumartesi 12:38

BAŞTA EMNİYET MÜDÜRÜ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN TÜM CENGAVER KARDEŞLERİMİN ELİNE YÜREĞİNE BİLEĞİNE SAĞLIK ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İYİ Kİ VARSINIZ ALLAH SİZLERE UZUN ÖMÜR VERSİN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR