27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Isparta

Motosikleti ile dengesini kaybederek düşen sürücü başınıkaldırım taşına çarpınca ağır şekilde yaralandı

 

Yalvaç Turgut Özal Bulvarı üzerinde Pazartesi akşamsaatlerinde trafik kazası meydana geldi. Durmuş Ali Gümüş isimli sürücümotosikleti ile seyir halinde iken dengesini kaybederek yolun sol kısmında yeredüşerek başını orta refüjde bulunan kaldırım taşlarına çarparak ağır şekildeyaralandı.

 

Kaza saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 32 YP 859 plakalımotosiklet ile Otogar istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan sürücüTicaret Odası karşısına geldiği sırada sıkışık trafikte yolun sol şeridindenseyir halinde iken bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybetti.

 

60 yaşlarındaki şahıs dengesini kaybederek motosikleti ileyere düştü. Düşme esnasında başını sert zemine çarpan sürücü yaralandı. Kazayıgörenler tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekibi yaralıya ilk müdahaleyiburada yaptıktan sonra Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Kaskı bulunmayan sürücünün başından aldığı darbe sonucusağlık durumunun riskli olduğu belirtilirken motosiklet sürücülerinin kaskkullanmalarının önemine bir kez daha dikkat çekildi.

 

Nurettin Arkan / Yalvaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR