28 Mart 2024 Perşembe

O KAZALARDAN SADECE BİRİSİ !

Kurban Bayramı'nın 2'nci günü, Hızırbey Mahallesi'nde gece 01.30 sularında trafik kazası meydana geldi. A.A yönetimindeki jip, hız, dikkatsizlik ve alkol nedeniyle elektrik direğine çarparak durabildi.

Isparta

Kurban Bayramı'nın 2'nci günü, Hızırbey Mahallesi'nde gece01.30 sularında trafik kazası meydana geldi. A.A yönetimindeki jip, hız,dikkatsizlik ve alkol nedeniyle elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanınardından elektrik direği yere devrildi. Kaza yerine çok sayıda polis ekiplerisevk edildi.

 

Hızırbey Mahallesi böyle kazalara alışık. Ancak halasinyalizasyon önlemi alınmadığı için kazalar kaçınılmaz oluyor. Hız ve alkoltutkusu olan gençler mevcut yolda hız gösterisi yapıyor. Hızırbey ve BağlarMahallelerinde oturan vatandaşlar bu durumdan şikayetçi

 MAHALLE SAKİNLERİ : BIKTIK ARTIK ! HABERİ İÇİN TIKLAYIN !



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Ünal

08 Ekim 2014 Çarşamba 19:05

Isparta'nın insanı çok bencil. trafikte birisi yanlışlıkla filan önüne çıksa biraz frene basıp yol vermek yerine korna çalarak üstüne sürüyor. bayan şoföre saygı sıfır. hayatımda bu cahil bencil kavgacı insanların olduğu bir yerde yaşamadım. burası dışarıdan dindar bir memleket olarak görünüyor ama hiç alakası yokmuş.

mehmet mehmet

09 Ekim 2014 Perşembe 18:48

ben burda gurbetçiyim her şehre gittim araç kullandım ama bukadar bencil ver geri millet görmedim (şöförleri kastediyorum)siz başka bi şehirde araç kullanın dayak manyağı yaparlar sizi biraz saygılı olun kendinizi geliştirin

İspartali

09 Ekim 2014 Perşembe 09:25

Dindarlikla bencilligi karistirma burasi isparta defol bu memleketten asabimizi bozma burada seningibileri istemiyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR