25 Nisan 2024 Perşembe

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ VARDI AMA

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ VARDI AMA

Isparta

Geçtiğimiz günlerde Yalvaç’ta 2 otomobilin gece yarısı yanması olayıyla ilgili sır perdesi çözüldü. Hasan Ali Erdal’a ait araçlarınyanması olayıyla ilgili olarak yapılan detaylı araştırmada yangının elektrikaksamında meydana gelen kısa devreden meydana geldiği belirlendi.

 

    KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ VARDI

 

    Yangının geceyarısı saat 03.30 sıralarında meydana gelmesi aynı kişiye ait 2 aracın birden yanması ilk başta kundaklanma şüphesi uyandırmıştı. Bunun üzerine Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri detaylı bir araştırma yaparak olayı inceledi.

 

    BİLİRKİŞİ RAPORU OLAYI AYDINLATTI

 

    Yangında kullanılamaz hale gelen ve otoparka çekilen araçlar bilirkişi tarafından incelendi. Yangının 32 YU 961 plakalı araçtan başladığı ve diğer araca sıçradığı tespit edildi. Olay günü dinamosu arızalanan ve bu nedenle çekilen aracın kablolarının açıkta kaldığı kutup başının sökülmesinin unutulması üzerine açıkta kalan dinamo kablolarının şase yaparak yangını çıkardığı tespit edildi.

 

    CANA GELMESİN MALA GELSİN

 

    Araçların sahibi Hasan Ali Erdal, olayın bir ihmal sonucu meydana gelmiş olmasının kendilerinide rahatlattığını belirterek, ‘bu konuda kimsenin töhmet altında kalmaması açıkcası bizi biraz rahatlattı. Ne yapalım bu da Allah’tan gelen bir kaza. Cana geleceğine mala gelsin’ diye konuştu.

 Nurettin Arkan çınaraltı 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR