28 Mart 2024 Perşembe

KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR YAKALANDI

KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Isparta

 

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimize Yedişehitler Mahallesinde bulunan bir apart binanın bodrum katında“Tombala” oynandığı ihbarı yapılması üzerine ekiplerimizce belirtilen adrese gece 23.00 sıralarında gidilerek binanın bodrum katında inceleme yapılmıştır.

Ekiplerimizce yapılan denetimde bahsi geçen yerin işyeri olarak herhangi bir ruhsatının ve işletme belgesinin bulunmadığı, yaklaşık 20 kişinin farklı masalarda oturduğu ve önlerinde tombala kağıdı ve pulların bulunduğu ve tombala oynar vaziyette oldukları görülmüştür.

Kumar oynadıkları tespit edilen 17 kişiye ayrı ayrı 219 TL,toplamda 3.723 TL idari para cezası kesilmiş olup, kumar oynamak için yer ve imkan sağladığı anlaşılan M.A. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Kumar oynadığı tespit edilen yerde bulunan 32 adet tombala kartı, 1 adet “bingoyer” olarak tabir edilen özel dizayn edilmiş içinde numara yazılı olan 90 adet topun bulunduğu cihaz, 1 adet “salyangoz” adı verilen fon cihazı, masalardan elde edilen çok sayıda pul, 3 deste üzerinde numaralar bulunan yazı kağıdı muhafaza altına alınmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce toplumun ahlak ve düzenini bozmaya yönelik bu tür yasal olmayan faaliyetleri önlemek ve takip etmek konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci

12 Mart 2016 Cumartesi 14:56

maşallah apartlar çokyönlü çalışıyor ıspartada

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR