23 Nisan 2024 Salı

KIS KIVRAK YAKALANDI

Lise Öğrencisini Silah Zoruyla Kaçırıldı İddiası

Isparta

Şarkikaraağaç İlçesi ulvikale mahallesinde öğle saatlerinde17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G isimli kaçırılmıştı. Şarkikaraağaç İlçeEmniyet Müdürlüğünün sıkı takip sonucu kaçırılan lise öğrencisi ailesine teslimedildi.

 Olay ile ilgili lise öğrencisi Z.N.G. isimli öğrenciyikaçıran 23 yaşındaki M.A.E Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafındanifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G ile23 yaşındaki M.A.E isimli şahısla daha öncelerinde aralarında duygusal bir bağolduğu ve bir müddet sonra lise öğrencisi Z.N.G. görüşmek istemediğini beyanettiği öğrenildi.

CEMAAT PANSİYONUNDA ABLALARI İZİN VERMİŞ

Edinilen bilgiye göre Olayın gerçekleştiği ulvikalemahallesi sebze pazarı civarında 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs kızla görüşmekistediği, daha önceden de yanında silah taşıdığı, lise öğrencisi Z.N.G. bunubildiği, ailesinin ise görüşmelerine karşı çıktığı iddia edildi.Şarkikaraağaç’ta bir cemaat pansiyonunda kalan Z.N.G. isimli lise öğrencisiçarşıya çıkmak istediği ve cemaat pansiyonunda ablası tarafından izin verildiğiiddia edildi.

 KORKUDAN ARABAYABİNMİŞ

Lise öğrencisi Z.N.G. korktuğu için arabaya bindiğini,hareket ettiği esnada ise belindeki tabancayı çıkarıp arabanın ön tarafınabıraktığı, olayın yaşandığı esnada görgü tanıklarının ifadesine göre M.A.Eisimli şahısta silah olduğunu lise öğrencisi Z.N.G isimli öğrenciyi arabayabindirerek kaçırıldığı iddia edildi.

Olay sonrası Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafındankıs kıvrak yakalanan şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Lise öğrencisiZ.N.G. yaşadığı olaydan dolayı şikayetçi olarak görüşmek istemediğiniöğrenildi.

İfadesinin Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcısı tarafındanalınacak olan 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs adliyeye sevk edildi. Olay ileilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Şarkikaraağaç Ekspres Gazetesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR