28 Mart 2024 Perşembe

KARDEŞİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

KARDEŞİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Isparta

 

Burdur-Fethiye karayolunda otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 16.30 sıralarında Burdur-Fethiye karayolu Ali Kemal Erdem Bulvarı'nda meydana geldi. Burdur'dan Fethiye istikametine seyreden İsmail Nuri H. (29) yönetimindeki 15 AT 342 plakalı otomobil, Bahçeşehir Koleji yakınlarına geldiğinde, tali yoldan anayola çıkan Bekir Keskiner (32) idaresindeki 15 SF 949 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kazaya karışan motosiklet ve sürücü metrelerce sürüklenirken, otomobil ise orta refüjdeki kanala girdikten sonra durabildi.

 

Kazada motosiklet sürücüsü Bekir Keskiner olay yerinde can verirken, yapılan kalp masajları Keskiner'i hayata döndürmeye yetmedi.

 

KARDEŞİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

 

Kazanın ardından otomobil sürücüsü emniyet güçleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Acı haberi aldıktan sonra olay yerine gelen Keskiner'in kardeşi, 'Ağabeyciğim, ağabeyim benim' diye feryat ederek sinir krizleri geçirdi. Acılı kardeşin feryadı yürekleri dağlarken, polis ekipleri şahsı güçlükle sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

 


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aşırı hız ve denetim

05 Şubat 2016 Cuma 18:41

Dün dereboğazı yolunda kapıkaya-kışla yol ayrımında yine kaza vardı. Orada sürekli kaza oluyor mesela. Hiçbir yerde haber olmadı. Savdaki kaza ile yaklaşık aynı vakitlerde. araç takla atmıştı. Orada hız sınırına ve kuralalra genelde uyulmuyor. Ama elektronik denetim olsa ve caydırıcı cezası olsa kimse kural ihlali yapmaz, en azından çok çok azalır. Bu konuda yapılmış başarılı örnekleri inşallah şehrimizde de görürüz BOMBA32 eğer haber yaparsa ve bu konuyu gündeme getirirse.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR