24 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartada yine Koca Dehşeti

Ispartada yine Koca Dehşeti

Isparta

 

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile arkadaşını çarşıda gezerken gören koca adeta dehşet saçtı. Ayrı yaşadığı eşine ve yanındaki arkadaşına muşta diye tabir edilen cisimle saldıran adam 2 kişiyi yaraladıktan sonra otomobille kaçtı.

 

Olay PTT Merkez binası önünde meydana geldi. Öğle saatlerinde arkadaşı A.C. ile gezen Ş.B.'yi ayrı yaşadığı eşi R.B. gördü.

 

Yanındaki arkadaşı ile birlikte eski eşi ve onun yanındaki arkadaşını kovalamaya başlayan R.B. elinde muşta diye tabir edilen bir cisimle eski eşi Ş.B. ve yanındaki arkadaşı A.C.'ye saldırdı.

 

Olay sırasında Ş.B. ve arkadaşı A.C. yaralandı. Olay yerinegelen ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan yaralanan bayan Ş.B.'nin ayrı yaşadığı eşi R.B.ve onun yanındaki arkadaşı bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet erdoğan

28 Şubat 2016 Pazar 09:31

bu işler sıkıntılı işler kardeş yarlılar biraz istrahat etsin dinlensin sonra otursunlar kafaları nı tatlı tatlı kaşısınlar.. ****liğin öneminide iyi anlasınlar öyle ulu orta yerde aşk yaşamasınlar.... :D :D

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR