18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta adına Demirel ve Özal'a Teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Seçim çalışmaları kapsamından Muhtarlarla yapılan toplantıda merhum Cumhurbaşkanları Turgut Özal'a ve Süleyman Demirel'e Isparta'ya bir üniversite kazandırılmasında verdikleri hizmetler için teşekkür etti.

Isparta

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun seçim çalışmaları kapsamından Ak parti 2. Sıra adayı Sait Yüce ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi.Toplantıda Süleyman Demirel Üniversitesinin 80 bin öğrenci sayısıyla Türkiyenin en büyük üniversitelerinden biri konumuna geldiğini söyledi. İl Başkanı Zabun, Süleyman Demirel Üniversitesinin Isparta'ya kazandırılmasında Turgut Özal'ın fikri alt yapısında katkı sağladığını, Süleyman Demirel'inde inşaa edilmesinde önemli hizmetleri olduğunu belirterek " her iki merhum cumhurbaşkanına şehir olarak teşekkür borcumuz var" dedi.

İşte Osman Zabun'nun o açıklamaları ...TIKLA İZLE....

Haberin Videosu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Alperen

13 Ekim 2015 Salı 14:43

Isparta Valilik meydanında miting de Merhum Süleyman DEMİREL i yuhalatan hangi partinin eski! lideriydi sormazlar mı Recebim ha pardon Osmanım

Susturun

13 Ekim 2015 Salı 11:35

Bu zat ne dediğini bilmiyor. Konuştukça batıyor. Ya bir kerecikte Recep Tayyip Erdoğan için teşekkür et. Ak parti Isparta'ya hiç mi hizmet etmedi. Utanın utanın. Bu hizmetleri görmüyorsan, senin haketmediğin il başkanlığını verdi.

MAHMUT AKSU

13 Ekim 2015 Salı 09:23

Akp liler Önce döverler, ..verler, sonra yanılmışız, kandırılmışız derler. Zabun yine sabunlamışsın hiç olmasa yalan söyleme senin ve akp lilerin Sayın Demirel hakkında neler söylediklerini unutmadık. Başka kapıya buradan sana oy çıkmaz.AK Parti vekili Şamil Tayyar'ın, vefat eden Cumhurbaşkanı Demirele "Yedi defa gitti sekizincisinde gelemedi" tweet'i olay yarattı.'Otur oturduğun yerde, ne işin var böyle gazete gazete dolaşıyorsun? Otur. Otur da bey zannetsinler yahu. Hala rahat durmuyorsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR