04 Mayıs 2024 Cumartesi

Güller Ekspresi şimdiye kadar kaç yolcu taşıdı?

Güller Ekspresi şimdiye kadar kaç yolcu taşıdı?

Isparta

Güller Ekspresi 20 Aralık 2023 tarihinde başlayan seferlerine devam ediyor. Şu ana kadar 95 Bin 219 yolcuyu taşıyan Güller Ekspresi, Isparta ile İzmir arasındaki seyahatleri daha da kolaylaştırdı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü, Isparta-İzmir arasında hizmet veren Göller Ekspresi'ne ek olarak gündüz saatlerinde işleyen Güller Ekspresi'nin seferlerine devam ettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

TCDD Taşımacılık tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında; "İzmir (Basmane)-Isparta arasında işleyen ana hat trenlerimizin, aynı güzergah üzerinde sabah işletilen treninin adı Güller Ekspresi, gece saatlerinde işletilen treninin adı ise Göller Ekspresi'dir. 20 Aralık 2023 tarihinden bu yana seferlerine başlayan Güller Ekspresi, bugüne kadar 95 Bin 219 yolcusuna eşsiz manzaralar sunmaya devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat

25 Nisan 2024 Perşembe 09:06

Burdura gidip geri dönmesi çok saçma 1 saat zaman kaybı oluyor.Tercih meselesi ama kaybedecek zamanımız yok otobüs mantıklı kendi adıma konuşuyorum tam tersi dusunenlerde var-dır.Fakat Burdura git gel kaldırılmalı direk gitmeli Burdurdan ve Ispartadan çıkıp baladizda vagon ekleme olmalı.

21 li

25 Nisan 2024 Perşembe 08:25

şehir hastahanelerine ğerek yoktur,s demirel hava alanı kapatılmalıdır,yoların yapılmasına ğerek yoktur tokiye ğerek yoktur yurlar kurumuna ğerek yoktur,avmilere ğerek yoktur,üniversiteler eğerek yoktur devlet kadroları azaltılmalıdır,tarı ekili işlerine kota konulmalıdır. ğül ihracatı durdurulmalıdır kiraz,elma ihracatı durdurulmalıdır.apt,tapar,türkçe isimlerine de ğerek yoktur.fandas,findos fino,çino,markasyan,yunanyan,nalbantyan ĞİBİ İSİMLER TAKILMALIDIR ESKİDEN İİYİ İDİK.kaşık almazdık,yok

Oktay BREMEN

24 Nisan 2024 Çarşamba 16:31

Umarım en kısa zaman da "ANKARA ve İSTANBUL" trenleri de ulaşıma alınır Isparta'dan. Ama böyle İzmir trenleri gibi külüstür ve kovboy zamanlarından bile çok daha yavaş giden trenler değil de, şöyle gerçekten adam gibi doğru-dürüst, düzgün, modern, güzel ve nezih Trenlerle tabii.

Ali

24 Nisan 2024 Çarşamba 14:25

Ankara seferi de olsun lutfeenn

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR