26 Nisan 2024 Cuma

FERYATLARI YÜREKLERİ SIZLATTI !

FERYATLARI YÜREKLERİ SIZLATTI !

Isparta

Karamanlılı Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz,gözyaşları içerisinde bugün Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı. Binlercekişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Annesi ve nişanlısınınferyatları ise cenazeye katılan herkesi derinden yaraladı. İlk olarak annesininevine getirilen Şehit Ali Yılmaz, buradan defnedileceği Kepez Çankaya MahallesiUyaroğlu Camiine getirildi.

 

“Ben ona doyamadım”

 

Şehit Ali Yılmaz’ın nişanlısı Emine Zengin’in feryatlarıorada bulunan herkesi göz yaşlarına boğarken, “Ben ona doyamadım.O beni almayagelirdi şimdi ben onu almaya geldim. Gitme Alim dedim. Çok dua ettim. Ben sanadoyamadım" diyerek uzun süre naşının yanından ayrılamadı.

 

“Son şehit Ali Yılmaz olsun”

 

Sevenlerinin ayakta durmakta zorlandığı cenaze törenindeyanında büyüdüğü dayısı ve dedesi de zar zor ayakta durdu. Son şehit Ali Yılmazolsun diyerek feryat eden Anne Aynur Akgün, “Ciğerim. O benim kalbimde, ben onuhiç bırakmadım.Yaram içindeydi. Şehidim en güzel yerdesin kuzum. Bu şerefi benveremezdim ama Rabbim sana verdi. Son şehit Ali Yılmaz olsun" dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR