26 Nisan 2024 Cuma

Feci Kaza 5 Ölü

Feci Kaza 5 Ölü

Isparta

Kaza, Dinar mevkiinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.Antalya'dan Konya'ya giden 36 yaşındaki Mustafa Navruz'un kullandığı 41 K 4409 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki, 'totem' olarak tabir edilen reklam panosunu taşıyan beton duvara çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada, Mustafa Navruz ile Selim Navruz (19), Miraç Yiğit Navruz (11) ve Muhammet Emin Navruz (2) otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. 30 yaşındaki Şerife Navruz ise ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişinin cenazesi araçtan çıkarıldıktan sonra Dinar Devlet Hastanesi morguna konulurken, ağır yaralı Şerife Navruz ise ambulansla Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Teneke

25 Haziran 2016 Cumartesi 12:28

Bir kuş serisi faciası daha. Yazık.

Ancak

24 Haziran 2016 Cuma 18:03

O ne b.ka yaradığı bellı olmayan reklam tabelaları ve o tabelayı taşıyan ve yerınden kaldırılmayan beton yığını olmasaydı adamlar ölmezdi! Suç kimin?? Heryer tabela, yol kenarlarının hemen yanında bırsuru gereksız ve başbelası şey var! Gıdın avrupaya bakın ne şehır içi ne de dışnda yol kenarında ve kaldırımlarda bunlar yok! Sebep olana...

.

24 Haziran 2016 Cuma 16:35

Kaza zedelerim 4 ü olay yerınde ex biri ağır yaralı dinar devlet hastanesinden sdü tıp a sevk edildi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR