26 Nisan 2024 Cuma

Elektrikler gelince sakın bunu yapmayın!

Elektrikler gelince sakın bunu yapmayın!

Isparta

Aksa Doğalgaz, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle abonelerini uyararak, arızanın giderilmesinin ardından yaşanacak ani yüklenmelere karşı kombilerini elektrik geldikten 15 dakika sonrasına kadar kapalı tutmalarını önerdi.

 

KOMBİLERE DİKKAT

 

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada,Türkiye genelindeki elektrik arızasının giderilmesinin ardından yaşanacak ani elektrik yüklenmelerine karşı uyarıda bulundu.

 

ARIZANIN NEDENI ARAŞTIRILIYOR

 

Yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ)enerji nakil hatlarında bu sabah saat 10.36'da meydana gelen büyük çaplı bir arıza nedeniyle; Türkiye genelinde elektrik kesintileri meydana geldiği belirtilerek "TEİAŞ, arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

 

ABONELER DİKKAT

 

Abonelerimizin, yaşanan elektrik kesintilerinin giderilmesi sonrasında oluşabilecek ani elektrik yüklenmeleri nedeniyle kombilerinin zarar görmemesi için, elektrikler geldikten en az 15 dakika sonrasına kadar kombilerini kapalı tutmaları önem arz etmektedir. Abonelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR