24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP’DEN YALVAÇ ÇIKARTMASI…

CHP’DEN YALVAÇ ÇIKARTMASI…

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk, seçim çalışmalarına Yalvaç’tan start verdi.

 

Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından ana muhalefet partisi, seçim sürecine hızlı başladı. Birinci ve ikinci sıra adayların gözde ilçesi Yalvaç, ilk durak oldu. Burada halkla kucaklaşan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden adaylar, gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldı.


 

CHP seçim startını Yalvaç’tan verdi. 7 Haziran genelseçimine hazırlanan ana muhalefet partisi, kurmayları ile birlikte Yalvaç’tabir araya geldi. Yapılan ön seçimde ilçelerden özellikle Yalvaç’tan fazla oyalan İrfan Bakır ile İsa Önder Dinçtürk, gün boyu vatandaşla bir araya geldi.Bu ziyarette, CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve CHP İlçe Başkanı Erkan Ünal dahazır bulundu.

 

Heyetin ilk durağı sivil toplum kuruluşları oldu. Hükümetbinasındaki Muhtarlar Derneğine giden CHP’liler, burada yoğun ilgi ilekarşılandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Bekmezci, CHP’li adaylara başarılardiledi.

 

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, tüm ilçe halkınıkucakladıklarını söyledi ve Türkiye’nin normalleşmesi için partisine oy istedi.Milletvekili adayları da sosyal devlet için CHP’ye ihtiyaç olduğunu söylediler.

 


CHP heyetinin daha sonraki durağı Şoförler Odası oldu.Burada Oda Başkanı İlhan Demirkılınç ve yönetimi tarafından karşılanan milletvekili adayları, gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldılar. Yalvaç Şoförler Odası Başkanı Demirkılınç, adaylara başarılar diledi.


 

CHP’liler daha sonra Yalvaç Ticaret Odası’na gittiler. Oda Başkanı Nuri Dirik, ekonomik sorunlara CHP’nin çözüm olacağını söyledi.Milletvekili adayları da Yalvaç için proje müjdeleri verdi.

 

CHP Milletvekili adayları İrfan Bakırve İsa Önder Dinçtürk ile beraberindeki heyetin sivil toplum kuruluşlarıziyaretleri önümüzdeki günlerde de devam edecek. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalvac.li

17 Nisan 2015 Cuma 19:27

Isa onder dincturk yalvaca kac sefer geldin oylari alin keyif yapin yok oyle sey bize halkdan ve degerleriyle sahip aday lazim yine en iyisi ak parti

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR