25 Nisan 2024 Perşembe

BU ADAM NEREYE BAKIYOR

BU ADAM NEREYE BAKIYOR

Isparta

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesini Fevzi  Özdemir’i eski Çarşamba Pazarı yerine yapılan  ITKM inşaatına bakarken  yakaladık. Dalgın bir  vaziyete  ITKM İnşaatını  inceleyen Özdemir son  günlerde   yeniden alevlenen  ITKM inşaatının  bitirilmesi tartışmalarını  hatırlatarak   “ Burası da kesinlikle hiç bitmeyecek  çünkü bir sürü yasal sorumluluk var yasal hata var  işlenmiş  bir günah var”dedi.

 

 ITKM inşaatı ileilgili Ak parti   il genel meclis üyesi Özdemir Bunlara sebep olanlara çok  kızıyorum burayı bitirmedikleri için de Allah  bir çok şeyi nasip etmesin  istiyorum  ben buradan bakıyorum da ,Ispartalı  Hemşerilerimizin  hepsinin buraya bakması lazım dedi


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

salih sarı

05 Aralık 2014 Cuma 10:03

Sayın Özdemir hiç bakma git adliyeye ver savcıya 3 satır dilekçe bak neler oluyor neler sen bunu yapacak cesarette bir adamsın senide tanıyorum

Ziya

04 Aralık 2014 Perşembe 22:48

Ziya veya Hasan ,hiç farketmez.Zararı Ispartaya.Tek bir soru var İnşaatı bitiremeyene ne yapılır.Üzerine gidilir.Ceza kesilir,yani herşey yapılır.Peki niye yapılmıyor,üzerine gidilmiyor.Gebelikmi var yoksa,hesap neden sorulmuyor.Tapular neden verildi,şerh niye konulmadı,Ispartalı da bunun üzerine neden gitmiyor.Gebeliği falan yok vatandaşın,ama neden bu konu örtbas ediliyor.Tekrar ediyorum HASAN VEYA ZİYA,suçlulara neden hesap soran yok.Sayın Vali neden bu konuyu hiç araştırmıyor.Neden...?

ISPARTA HALKI

04 Aralık 2014 Perşembe 22:07

CARSAMBA PAZARI HALKINDI , BIR KERE HALKIN AHINI ALDINIZ ! YETMEZMI ? HALKIN EN GÜZEL PAZAR YERINI KOSKOCAMAN BIR SEHIR MEYDANI YAPMALIYDINIZ , VE AVRUPA DAKI MARKT DEDIKLERI SEKILDE DÜZGÜN TEMIZ PAZAR KURULMASINI SAGLAMALIYDINIZ ! ISTE HALKIN PAZAR YERINI ZENGINLERI DÜKKAN SAHIBI YAPMAK ICIN YOLA CIKARSANIZ ; ALIN SIZE SONUC!

Isparta halkına cevap.

04 Aralık 2014 Perşembe 22:51

Hesap sor o zaman arkadaş,yerinde oturup ahkam kesme.Isparta halkısın madem,konunun üzerine git.İtiraz et.Kendinin değil memleketin hakkını ara,

HAAAASAAAAN BAAAALAAAMAAAN

04 Aralık 2014 Perşembe 17:58

LAA HASAN! SANA SÖYLÜYORUM, DUYDUNMU. TANIŞMAN TÜP SATIŞLARININ İYİ OLDUĞU ISPARTADA DOĞALGAZ OLMADIĞI ZAMANLAR BAŞLADI BU BİNA. AYBATILI BAŞLATTI. AYBATILININ TORUNLARI BABA OLDU, HASAN BALAMANIN VERDİĞİ HASAR ISPARTADA HALA GİDERİLEMEDİ.

HASAN HÜSEYİN ÇELİKNALÇA

04 Aralık 2014 Perşembe 16:13

Yıkıldığında doğan erkek çocukları askerliklerini yaptılar.Maalesef kaybeden Isparta oluyor Fevzi Bey.

Mürtaza

04 Aralık 2014 Perşembe 14:55

Sayın AKP meclis üyesi arkadaşımız niye kara kara düşünüyor bi zahmet Angaraya gitsin 20 yıldır belediye başkanlığı yapıp bir metre metroyu bitiremeyen her seferinde de önceki dönemdeki borçlardan dolayı bitiremedim diyerek yakaran sonunda bütün borçlarıyla birlikte Devlete devreden Melih basgandna taktik alsın bitirsinler. yani AKP bu konuda tecrübeli. Belediye başkanıda Melihin Taktiğini uygulasın ne yapayım bitirmek için uğraşıyorum ama bende önceki belediye başkanının borçları desin :)))

Vatandaş

04 Aralık 2014 Perşembe 14:12

KİK'e göre yüklenicinin sözleşmeye göre görevini yapmadığı takdirde İdarenin yetkileri bellidir.İdare burada ağırdan alıyorsa Kamu zararı söz konusu olup,Valilik/Savcılık olaya el koymalıdır.Sadece Belediyeye yüklenmek topu taca atmaktır.Devlet yetkililerimiz gereğini yapmalı.Vebal herkesin.

irfan

04 Aralık 2014 Perşembe 12:43

12 yıllık iktidar döneminde ıspartanın güzide şehirlerden biri iken 5. sınıf il durumuna kendilerine bile hayrı olmayan iktidar milletvekilleri ile bu duruma nasıl getirdiklerinin hesabını yapmaya çalışıyor izlenimini aldım.

Hemşo

04 Aralık 2014 Perşembe 12:07

Bir ağaç için yollara düşenler,birde bu bitmeyen rezalet için ortalığı ayağa kaldırmaları lazım.Gerçekten kamuoyu uyutuluyo.Bir asvalttır gidiyoruz.Sağa sola yapılamayanlar unutuldu sanki.Bu bina gerçekten neden bitmiyor.Sebep olanlar cezasını çekmeli bencede...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR