19 Mart 2024 Salı

BÖYLESİNİDE GÖRDÜK ÇOKTA GÜZEL OLDU

BÖYLESİNİDE GÖRDÜK ÇOKTA GÜZEL OLDU

Isparta

 

Remziye ve Kerim Dündar'ın çocukları Eray ile Eren'in sünnet gezileri gölde yaklaşık 20 teknenin katıldığı konvoyla yapıldı. Cittaslow (Sakin Şehir) Eğirdir'de, sünnet  gezisi, ne arabalarla ne de atlar üzerinde oldu. Sünnet çocukları ve misafirler Eğirdir Gölü'nde balıkçı ve gezi tekneleriyle konvoy yaptı. Davulcu, zurnacı için özel kayık ayarlandı, gölde kayıklarla yapılan sünnet gezisi etraftakilerin meraklı bakışlarıyla yaklaşık bir saat sürdü.

 Eğirdir Limanı'nda balonlarla süslendikten sonra göle çıkan tekneler Gölün Lodos tarafında gezilerini gerçekleştirdi. Sünnet çocuklarının neşesi yerindeydi. Kayıklı sünnet gezisi sonrası sünnet pastası kesilerek liman içinde misafirlere kokteyl verildi.  Düğün sahibi Remziye Dündar, Tunceli'de yaşadıklarını, düğün için Isparta'ya geldiklerini belirtti. Aslen Eğirdirli bir balıkçının kızı olan Remziye Dündar, "memleketim Eğirdir'de doğup büyüdüğüm Eğirdir Gölünde çocuklarımızın sünnet gezisini yaptık. Balo ve sünnet yemeğimizi de eşimin memleketi Gelendost Bağıllı köyünde yapacağız" dedi. Remziye Dündar, gölde yapılan konvoya katılan misafirlere ve teknecilere teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emreli Ahmet

11 Ağustos 2018 Cumartesi 10:38

Varlıklı olmak böyle bir şey işte. Bende oğlumu Belediyenin yaptığı sünnet şöleninde sünnet ettirmiştim. Onlara da hayırlı olsun, ama bu ekonomik kriz ortamında böyle şaşaya ne lüzum var, haydi şaşalı yaptınız, medyaya yansıtmakta ne yarar var ?

Yerli

10 Ağustos 2018 Cuma 21:09

Bizim de çok umrumuzdaydı ya.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR