29 Mart 2024 Cuma

BİR KEDİ MİYAV DEDİ OLANLAR OLDU !

Isparta’da soğuk havadan üşüyen yavru kediyi kurtarmak için sefer olan itfaiye ve emniyet güçleri, operasyonu tamamlamak üzereyken kaçan kedi başka bir araca girdi. Yaklaşık 1 saat sonunda ikinci operasyonu da tamamlayan ekipler, daha sonra yavru kediyi doğaya bıraktı.

Isparta

Isparta’da soğuktan üşüyen yavru kedi, Emniyet Asayiş ŞubeMüdürlüğü Ekipler Amirliği önünde otoparkta bulunan araçlara sığındı. İtfaiyeve polis ekipleri, bir araçtan çıkıp, diğer araca sığınan kediyi yakalayarakkurtarmak için sefer oldu. Edinilen göre, olay   Bir vatandaşın, ‘Araçtan kedi sesi geliyor’ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, söz konusu otoparka geldiktensonra durumu polisle paylaştı.

  YAVRU KEDİ, EMNİYETE SIĞINDI…

Havanın soğuk olması nedeniyle üşüdüğü belirtilen yavrukedi, kendini emniyete teslim etti.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği öntarafındaki otoparkta gelerek, burada bulunan sivil polis araçlarından birinesığınan yavru kedi itfaiye ve polise zor anlar yaşattı.

 İSTİRAHATTEKİ POLİS MEMURU, KEDİ İÇİN EVDEN GELDİ…

Gündüz çalıştıktan sonra kilitlenerek park edildiğibelirtilen aracı açabilmek için istirahatte olan polis memuru evindençağrılarak otomobilin kilidi açıldı.

 

TAM ‘KURTARILDI’ DENİRKEN, BAŞKA ARACA GİRDİ!

Yapılan çalışmalar sonrasında aracın motor kısmında görünenyavru kedi, çevredeki görevliler ve ışıklardan korkarak, gözden kayboldu.

  Daha sonra araca girdiği şekilde alt kısımdan çıkan yavrukedi, tam ‘Kurtarıldı’ denilirken, bu kez başka bir emniyet aracının motorkısmına kaçtı.

  İtfaiye ve polis güçleri, yavru kediyi bulunduğu yerdençıkarmak için yine yoğun çaba sarfetti. Yine gündüz çalıştıktan sonra park edildiği belirtilen veakşam mesai olmadığı için istirahatte olan emniyet aracı için görevli polismemuru çağrıldı, yeni bir kurtarma operasyonu başlatıldı.

 İTFAİYE MÜDÜRÜ AÇAR DA BİZZAT OPERASYONA KATILDI

İtfaiye Müdürü Halil Açar’ın da bizzat katıldığı kedikurtarma operasyonu,  yaklaşık 1 saatsüren hummalı çalışma sonunda sağ – salim tamamlanabildi.

 Yavru kediyi kurtaran itfaiye ekipleri, daha sonra onudoğaya bırakmak üzere ayrıldılar

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR