26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKANIN YAPIYOR!

Isparta halkına hizmet edecek şehir hastanesi bir türlü başlanamıyor. Bir taraftan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Partilileri suçlarken diğer taraftan kendi başkanının 2.9 Milyon TL'yi Maliyeye kaptırmamak için parayı belediye hesabına yatırılmasını istiyor. Kamuoyunda "Hastanenin önünü açtım" diyerek, halka şirin görülen Başkan Günaydın'ın tek derdi halkın sağlığı değil para!

Isparta

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bölge hastanesi arazisinin belediye tarafından verildiğini ancak, AK Partililerin İl Genel Meclisi'nin hazineye devr edilmediğini söylerken, kendi partisinin Belediye Başkanı'nın hastanenin yapımına engel olduğundan haberi yok!

MHP'li Yalçın, bölge hastanesi konusunda AK Partilileri suçlarken, kendi Belediye Başkanlarının yaptığı göremedi. Oysaki belediye arsasının devrinden sonraki arsa birleştirme tevhit süreci bir türlü başlayamadı. Tevhit sürecinde tüm imzaların atılmasına rağmen Belediye Başkanı Günaydın dosyayı teslim etmiyor. Günaydın, 1 aydır kararı sudan sebeplerle Belediyeden çıkacak Emcümen kararını engelliyor. Böylece hastaneye kimin engel olduğu da ortaya çıkmış oluyor.

İŞTE İSA YALÇIN'ın TALİHSİZ AÇIKLAMASI

TARİH 20 TEMMUZ 2014

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın da, söz konusu hastane konusunda AKP’lilerin samimiyetsiz davrandığını belirterek şunları söyledi: “O Hastanesi önce bölge hastanesi diye proje hazırlandı ardından şehir hastanesine dönüştürüldü. Biz o zaman da söylediğimiz gibi söylediklerimizi arkasındayız ve bugünde aynı şeyleri söylüyoruz. Bu Hastane Isparta’nın sağlık profiline zarar verir. Bu haliyle de Isparta halkına katkı sağlamayacaktır. Çünkü, bu Şehir Hastanesinin yapılması ile Isparta’nın çeşitli yerlerinde bulunan toplam 4 Hastanenin kapatılması öngörülüyor. Bunu son derece yanlış buluyoruz.

“BU HASTANE AKP’NİN SAMİMİYETSİZLİĞİNİ ORTAYA KOYDU”

Bu hastane AK Partililerin ne kadar samimiyetsiz olduklarınıda ortaya koymuştur. Çünkü, bilindiği gibi gerek AK Parti Milletvekilleri gerekİl Yöneticileri geçtiğimiz yıllarda Hastane arazisi içindeki Belediye’ye ait arsayı Belediye’nin vermediğini, hastane yapımının bundan dolayı geciktiğini defalarca söylemişlerdir. Belediye arsayı vereli aylar geçmesine rağmen, daha geçtiğimiz hafta İl Genel Meclisinde Hastane arazisinin hazineye daha yeni devredilme kararı alınmıştır. Bu da AK Partililerin hastane konusunda ne kadar samimiyetten uzak olduğunu ortaya koymuştur.

“BU HASTANEYİ BİTİREBİLECEKLERİNE İNANMIYORUM”

Zaten ben, bu Şehir Hastanesini AKP’nin bitirip hizmete açabileceğine de inanmıyorum. Zira, 7 yılda daha temel atma aşamasına getirilebildiler. Yapıp hizmete açabilecekleri tarihi ise karanlık olarak görüyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

anlamayan bilmeyen

08 Ağustos 2014 Cuma 17:18

günaydın zaten parayı torba yasa çıktıktan sonra almayı kabul edip tapu tahsisini verdi ancak yine kafası niye bozulduysa bozuldu tapu tevhid yazısı sadece onun imzası kalarak tamam olmasına rağmen imzayı atmıyor evrakı bekletiyor.Bakalım artık bekleyeceğiz göreceğiz.Isparta dışında diğer illerde devam etmekte olup Isparta ile ihalesi birlikte yapılan şehir hastaneleri temel atıp beton döküyor Isparta en sona kaldı.Köhne bakımsız yıkılacak devlet hastanesinde muayeneye devam ey Ispartalılar

pes

08 Ağustos 2014 Cuma 11:48

pes yani akp belediye başkanı çıkaramadı diye neredeyse ISPARTA yı il olmaktan çıkaracaksınız nedir bu ayrımcılık hem adama ödenek verme hemde borcunu öde de adam parasız nasıl iş yapsın belediye AKP li olsaydı bir kalemde silerdiniz ama maliye borcunu değilmi

hasoglan

07 Ağustos 2014 Perşembe 23:46

Beyler başkan oradan alacagi parayi otopark projesinde kullanacagini acikladi okumadinizmi gazetelerden

mehmet

07 Ağustos 2014 Perşembe 23:22

yalamaktan diliniz şişti adam alacağı parayı cebine mi atacak ıspartanın kasasına girmeyecek mi devlet ödenek mi veriyor ki bir de bedava arazi istiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR