27 Nisan 2024 Cumartesi

AKŞENER ISPARTA İÇİN NELER SÖYLEDİ ?

ISPARTA İÇİN NELER SÖYLEDİ ?

Isparta

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Isparta heyetini kabulünde çok manidar konuştu: 5 kişi imza vermiş olabilir ama 10 delegenin deoyunu bize vereceğinden şüphem yok.

 

Mahkemenin kongreye götürmek üzere kayyum atadığı MHP'de sular durulmuyor. 2 dönemdir il Belediyesi seçimlerinden galip gelinmesi ve genel seçimlerde AK Partinin alternatifi konumunda olması ne­deniyle MHP’nin güçlü kenti olarak görülen Isparta’da yaşanan süreç yakından takip ediliyor.Akşener hareketinin önderliğini eski Milletvekili Nevzat Korkmaz, Sanidris Belediye Başkanı Ramazan Pala gibi isim­ler yürütüyor. Partinin ağabeyi konu­mundaki Pala, aynı zamanda üst kurul delegesi olan Yalvaç ve Senirkent Belediye Başkanlarıyla birlikte sık sık Akşener'i zi­yaret ederek, görüşmelerde bulunuyor. Isparta’da üst kurul delegesi olmamasına rağmen Akşener’le temasi çin de olan çok sayıda partili de var. Eski İl Başkanlarından Erdoğan Cabıoğlu,eski Merkez İlçe Başkanı Alparslan Ekinci, eski Milletvekili Mustafa Zorlu,eski II Başkanı Mustafa Şimşek, Belediye Meclis Üyesi Muhittin Gül,partili Mehmet Şimşek, Adnan Soylu gibi isimler yeni hareketin Isparta ayağın­daki çalışmalarda aktif rol oynuyor.

 

ISPARTA'DAN 10 OY ALACAĞIM

 

Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sanidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ile Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncünün son ziyaretinde MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İspar­ta'ya ilişkin beklentilerini ve inançlarım açıkladı. Ziyarette eski Milletvekili Nevzat Korkmaz da hazır bulundu.

 

MHP Milletvekili Adayı Meral Akşener’in Isparta’dan gördüğü desteğe teşekkür ettiği, kongreye gidilmesi için başlatılan sürece verilen destekten ötürü çok memnun olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Ancak Akşener'in Isparta heyetine yönelik şu ifadeleri oldukça ilginç:

 

"Delege bazında kongre süreci 5 kişi imza vermiş olabilir. Ama biz Isparta’dan kongrede 10 delegenin tamamından oy alacağımızı çok iyi biliyoruz. Tüm delege arkadaşlarım bana oyunu verecektir. Bun­dan zerre kadar şüphem yok."

 

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in tüzük değişikliğikongresinin 9 Mayıs'ta yapılacağını belirttiği de edinilen bilgiler arasında.

 

ISPARTA'YA ÖZEL BİR İLGİSİ VAR

 

Akşener'e ziyarette bulunan Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, MHP'nin iktidarına çok az kaldığım söyledi. Mahkemeden çıkan sonucun ülkücüleri ve tüm vatandaşları umutlandırdığını belirten Pala,"biz artık iktidara yürüyoruz. Sayın Genel Başkan adayımız Meral hanım bu iddia ile ortaya çıktı. Bizler de ona inandık ve arkasına düştük. Genel başkan olduktan sonra yapılacak ilk genel seçimde inşallah partimiz iktidar, sayın genel başkanımız başbakan olacaktır. Kendisi her gittiğimizde bizi sıcak ilgi ile karşılıyor.

 

Isparta’dan ken­disine verilen destekten ötürü çok memnun.Delegeler nezdinde tüm partililere teşekkür ediyoruz. Görünürde 5 delegenin imza ver­mesinin önemli olmadığım, 10 delegenin hepsinin kendisine oy vereceğine inandığım belirtti. Hepsinin oyunu alacağım söyledi. Biz de aynı kanıdayız. Isparta, Akşener'e hak ettiği desteği vermiştir, bundan sonra da verecektir" diye konuştu.

 

Hatırlanacağı üzere MHP'de kongre sürecinin başlatılmas ıiçin üst delegelerden Ramazan Pala, Adnan Soylu, ErolCivelekoğlu, Halil HilmiTütüncü ve Al­parslan Ekinci Akşener'e vekalet vermişti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Gü­naydın. İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkam VedatYılmaz, Nurettin Akgül ile Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, imza vermemişti.

Akdeniz 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burak cCc

16 Nisan 2016 Cumartesi 14:25

Meral Hanımefendi Genel Başkan olur olmaz. Bu il başkanı ve ülkü ocakları başkanıyım diye geçinen zatı muhteremleri görevden alsın bi zahmet. Menfaat peşinde koşan bu iki gereksizi Isparta mızda görmek istemiyoruz...

Bahceli

16 Nisan 2016 Cumartesi 13:29

Devlet Bahçeli sonuna kadar...

Baki yeşil

16 Nisan 2016 Cumartesi 12:23

Seneyoların ardı arkası kesilmiyor bu paralel neymiş be abi şimdi insanoğlu tutmadı,devlet beyi hdp yiyor nasıl CHP de kılıçtaryan ı getirip dhkpc pkk ittifakı yaptırdılar CHP ulusalcı çizgiden nereye geldi aynı oyun şimdi Akşener üzerinden MHP ye ayar ama bu oyun AKP yi %65 lere taşır ve ilahi tecelli yani onların oyunu Allahın oyununa dönüşecek göreceğiz. Ah fetanyahu ah akıllanmadın Allaha ve askerlerine savaş açtığını hala anlayamadın ahmaklarda anlayamadı yazık etti salebe kendine.

Helal olsun

16 Nisan 2016 Cumartesi 11:03

Bir ülkücü olarak bahcelinin devretmesi lazim sayın meral aksenere başarılar haydi hayırlısı asena meral akşener

Ibrahim sancar

15 Nisan 2016 Cuma 18:41

Su an mhp başına kim gelirse gelsin, ülkesini gercekten seven kişiler ülkücüler de olsa milli gorusculerde olsa akp ye oy veriyor.bu yüzden kim gelirse gelsin mhp nin şu an en yüksek alabileceği oy son secimdeki oy dur.su an bu olayların ustesindende başkası gelemez zaten.

murat

15 Nisan 2016 Cuma 15:21

meral hanıma başarılar diliyoruz

vatandaş

15 Nisan 2016 Cuma 14:19

sayın arkadaşlar neden deyışmek istemiyorsunuz gelsın denensın bugun secım olsa baraj altı meral hanım delegeden ziyade halkın dinleyın

Ibrahim sancar

15 Nisan 2016 Cuma 12:04

Ah be meral abla bitirme kendini.bırakın şu saçma muhabbetleride şu zor günlerde hükümete devlete destek verin tıpkı bahçeli gibi.fetonun ayak oyunlarına gelmeyin.kendini de ayaklar altına düşürme...

emre1

15 Nisan 2016 Cuma 18:08

yürü git bahçeli ağzıyla konuşma.Bahçeli koltuktan kalkmak istemiyor onun için bir sevdadır tutturmuşlar AKP liler gibi paralelde paralel.adam gibi siyaset yapın

Hatun

15 Nisan 2016 Cuma 12:03

Türkiye bir **** başbakan dönemi yaşadı, Bize **** değil; Nene Hatunlar Lazım.

ahmet yücel

15 Nisan 2016 Cuma 11:36

İŞTE BAŞBAKANSA BAŞBAKAN BAŞKANSA BAŞKAN ASENA MERAL SULTAN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR