29 Mart 2024 Cuma

14 YAŞINDAKİ KAYIP KIZDAN HABER VAR

14 YAŞINDAKİ KAYIP KIZDAN HABER VAR

Isparta

14 yaşındaki Beyzanur'dan iki gündür haber alınamıyordu .Isparta Emniyeti genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Emniyet, 1.65 boyunda 55 kilogram ağırlığında, açık kestane saçlı, siyah gözlü, Beyzanur'u görenlerin 155 Polis hattı veya polis noktalarına başvurmalarını istemişti.  Isparta Emniyetin sıkı çalışmaları sonuç verdi 14 yaşındaki Beyzanur  iki arkadaşıyla birlikte Isparta Gökçay'da  sağ salim bulundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

anticahil

17 Aralık 2016 Cumartesi 05:03

cep telefonu ve internet, ne çocuk bıraktı ne genç! eğitim sistemi serbest, aileler karışamıyor, çocuklar iyi yetişmiyor. bu toplumun gözüne bir göründük var.

Naci TATOĞLU

16 Aralık 2016 Cuma 08:27

Geçenlerde yazmıştım beyenmeyenler olmuştu. KIZ-ERKEK Bütün gençlerin Ellerinde telefon vattri vizzik çevirirken hiç önüne bakmıyor insanlara çarpıyorlar, kırmızı ışıkta geçiyorlar ve arabalar çarpacak kaçmıyor birde sürücüye kafa tutuyorlar. Anaları babalarıda biliyor müdahale etmiyorlar ondan sonra benim oğlan benim kız kayıp. Polisin sanki eli boşmuşta çocuklarını bulacak. Tafsiyem bunlara göz yumduğunuz için SİZ ARAYIN BULUNCA BULDUK DİYE POLİSE HABER VERİN.

Naci TATOĞLU

16 Aralık 2016 Cuma 19:52

beğenmediysen birde kına yak.

Zümrütdogan

15 Aralık 2016 Perşembe 23:23

Ya bu kızlarımıza ne oluyo.****ara babalara günah degilmi.çoçuklarımızda ve çocuklarımıza zarar veren herkesin Allah belasını versin.artık böyle haberleri duymaktan kimselere güvenemez olduk.çocukluk zamanımda parkta salıncakta sıra beklerdik.ve kimsenin annesi babasıyoktu.şuan parklar bomboş yada anne babasıyla gelen tektük çocuk.ya herkes yaşının güzellini yaşasın ya çekin şu kirli pisli kanlı ellerınizi çocuklardan.anladınızmı.benim çocugum sizingibi mahluklar yüzünden dışarı çıkartamıyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR