28 Mart 2024 Perşembe

14 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI İŞTE O LİSTE

14 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI İŞTE O LİSTE

Isparta

Isparta'da 14 öğretmen tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 14 öğretmen ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamil.

07 Ağustos 2016 Pazar 21:12

Devleti ele geçirmek, milletin parasını abd deki seçime katılan siyasetçilere harcamak, himmet toplamak, kendinden olmayanı hapse atmak kumpas kurmak kaset çekmek şantaj montaj yapmak SUÇ DEĞIL bu isimleri yayınlamak mı SUÇ, hadi ordan, çok haşhaş beyninde kalıcı hasara neden olmuş hain fetöcü..

Kamil

07 Ağustos 2016 Pazar 21:11

Devleti ele geçirmek, milletin parasını abd deki seçime katılan siyasetçilere harcamak, himmet toplamak, kendinden olmayanı hapse atmak kumpas kurmak kaset çekmek şantaj montaj yapmak SUÇ DEĞIL bu isimleri yayınlamak mı SUÇ, hadi ordan, çok haşhaş beyninde kalıcı hasara neden olmuş hain fetöcü

fetocular temizlensin ve temiz toplum oluşturulsun

07 Ağustos 2016 Pazar 15:39

Her memur kendi çalıştığı iş yerindeki-kendi kurumundaki fetocuları EMNİYETE-VALİLİĞE-SAVCILIĞA-BİMER ' E-CİMER'e telefonla,internetten veya yazılı olarak bildirelim,her memur bildirsin ki fetocular devlet kurumlarından temizlensin.Bildirmekten kimse korkmasın, çünkü bildiren kişiler açıklanmıyor ve devletimiz para ödülü bile veriyor.Fetonun okullarında çocuklarını okutanlar neden açığa alınmıyor???Yoksa onlra sıra gelmedi mi?

ispartali

07 Ağustos 2016 Pazar 10:09

suc isimli arkadasim bunlar tererust devletin kurmus oldugu Akif Egitim Sen sendikaya uye olmuslar bunlar devletin rusat verip ozel okularda ogretmenlik yapmis gariban koylu cocuklari sayin basin mensuplari ve hakim savcim bu kisilerin tererust niteliginde cezaevine soktunuz isinlerinide buraya yazdirdiniz mademki suclari neyse onuda yazinki milet ogrensin sadece sendikaya uyesin diye sucmu mademki o sendika sakincaliydi devlet neden izin verdi neden kapatmadi

B. Y

07 Ağustos 2016 Pazar 04:58

İşin suçu felanmı kaldı o.hal niye ilan edildi bu münafık,bukelemun gibi namert şerefsizleri devlet nasıl tesbit edecek daha niceleri var. Bu hainler Yunan askerinden daha adi ve şerefsiz,gece uyurken bu masum milleti şehit edeceklerdi sen daha hukuk guguk diyorsun bunları kör testere ile kessen azdır kahpe dölleri bunları savunanlara aynıdır.

as

06 Ağustos 2016 Cumartesi 23:18

Bunlarla hiçbir alakam yoktur. Kımseyide tanımam ama bu isimleri yayınlamak suçtur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR