25 Nisan 2024 Perşembe

'Esra Erol'da Bu Zamana Kadar Görülmemiş Gelin Adayı

'Esra Erol'da Bu Zamana Kadar Görülmemiş Gelin Adayı

Isparta

Ne olursa Olsun Hakan Beyi nikah masasına oturtacağım diyen Şarkikaraağaç'lı Şerife Esra Erol'un programına katıldı. Fox Tv'de Esra Erol'la programın dünkü bölümüne Hakan Bey'etalip olarak gelen Şerife Hanım damgasını vurdu. "Benim ailem de Hakan Bey'i çok sevdi, annem 'talip ol' dedi. İnşallah beni görür, beni sever"diye konuşan Şerife Hanım, Hakan Bey ile olan aradaki 21 yaş farkını umursamadığını söyledi.

"HAKAN BEY'İ ALIP GİDECEĞİM"

 

"Ne olursa olsun Hakan Bey'i nikah masasınaoturtacağım" diyen Şerife Hanım, "Ben göğsümü gere gere geldimburaya. Hakan Bey'i alıp gideceğim" dedi.

 

"BEN SİZE BAKARIM"

 

Hakan Bey'e, 'Ne iş yaptığın, çalışıp çalışmadığın önemlideğil' diyen Şerife Hanım, "Ben size bakarım" sözüyle stüdyoyugüldürdü.

 

Şaşkına dönen Esra Erol, "Buraya gelen bir beyfendi bucümleyi kurmadı" diye konuştu.

 


"BÖYLE BİR GELİN GÖRDÜNÜZ MÜ?"

 

Şerifa Hanım, Hakan Bey'e, "Sizi taşımak istiyorum vetaşıyacağıma da inanıyorum. Sizin için Isparta'dan geldim" deyince EsraErol, "Böyle bir gelin gördünüz mü? Herkes şokta yemin ederim"ifadelerini kullandı.

 

DAMAT ADAYI REDDETTİ

 

İkili paravan açıldıktan sonra bir süre daha sohbet etti.Ancak Hakan Bey, Şerife Hanım'ı reddetti. Hakan Bey, "Buraya kadargeldiğiniz için teşekkür ederim. En azından uzun bir yoldan geldiniz. Çoktatlı, şirin bir insan" şeklinde konuştu.

 

"ÇAY İÇERSEM UMUT VERMİŞ OLURUM"

 

Buna karşılık Şerife Hanım, "O kadar şirinsem benimlebir kere çay içersiniz" dedi. Bunun üzerine Hakan Bey, "Birazhastayım gerçekten. Malum ihtiyarlık" dedi. Hakan Bey, locadakilerin 'Birçay iç' ısrarlarına ise, "Çay içersem bir umut vermiş olurum"karşılığını verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

c.k

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:53

ıspartanın tanıtımını son derece kötü yapmış bir insandır. keşke hiç çıkmasaydı

Ş.K.

26 Kasım 2014 Çarşamba 10:33

Ş.KARAAĞAÇLI YILDIZIN KIZI ŞERİFE

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR