19 Mayıs 2024 Pazar

Kuran-I Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında birinci oldu

Kuran-I Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında birinci oldu

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün  organize ettiği “Genç nida  hafızlık ve Kuran’ı Kerim’i güzel okuma yarışması”nda ilimiz Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu hafızlık temel eğitim öğrencilerinden 5’ci sınıf öğrencisi Betül Sonkur Isparta il birinciliğinin ardından Konya’da düzenlenen bölge yarışmasında  da birinci oldu. İlimizi ve Okulunu Türkiye finallerinde temsil edecek. Ögrenci Betül Sonkur’a ve kendisini yarışmaya hazırlayan rehber hocası  Arzu Tayyar’a Türkiye Finalinde Başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Oktay bayır

04 Mayıs 2024 Cumartesi 19:55

Herşeyden önce Elleri öpülesi Babası Yener Sonkur ve annesi var en büyük hazine hayırlı bir evlat

Abdullah

04 Mayıs 2024 Cumartesi 18:56

Bu tür yarışmalar bid'attir kardeşler. Sahabe , tabiin ve tebe-i tabiin devirlerinde güzel okuma yanında; anlamını muhakkak bilmek ve ayetleri yaşamak çok önemliydi.

Serdar

04 Mayıs 2024 Cumartesi 14:31

Maşallah ..Allah yetiştirenlerden razı olsun..Hasan denen zırtapoz sen fen yolundan devam et geverince arkandan formül çözerler

Erdem Aktan

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:21

Hadan de li da lı konuşma kinaye yapma sen ölünce arkandan ne okunacak yoksa sokakta bir. . t gibi mi ölmeyi düşünüyorsun? Millete ahkam kesmeden önce aklını başına al feni sen çok mu öğrendin bilgiçlik müsveddesi

Erdinç

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:15

Okuduğunu anlıyor mu diye yazan bir keko var mı diye baktım hemen bir sivri zıplamış… Önce sen oku ve okuduğunu anla da ondan sonra millete fen dersi veya din dersi var aval adam hasan sana mı soracakmış millet ne yapacağını?

Vesile olanları tebrik ederiz

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:10

Böylesine ortamın,pislik,uyusturucu, fuhuş,alkolle,genclerin dolu olduğu bir şehirde,böyle güzel çocukları yetişmesine vesile olanlara teşekkür ederiz.

Kolay olmasa gerek

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:07

Tebrikler,konya gibi yüzlerce imam hatibin,kuran kurslarının olduğu bir şehirde,yarışmada ıspartanin birinci olması kolay olmasa gerek.Allah muvaffak etsin ,hayatında,başarılar dileriz.

Ispartamızı onurlandirdı

04 Mayıs 2024 Cumartesi 12:04

Helal olsun ,Ispartamızı onurlandirdı.mükemmel okuyor..Yetistiren anne babaya da,öğretmenlere de helal olsun..Allah(cc)razi olsun.

hasan

04 Mayıs 2024 Cumartesi 11:20

Allah daha iyi makamlara getirsin DE.acaba okuduğunu anlama yeteneği,sosyal ve fen bilimlerindeki mevcut yeri dünya ortalamalarının neresinde merak eden oldu mu?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR