28 Mart 2024 Perşembe

TARİHİ TOPLANTI BAŞLADI!

Isparta tarihi günlerden birisini yaşıyor. Aylardır beklenen toplantı nihayet bugün gerçekleşiyor.

Isparta Belediyesi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Said Yüce, CHP Milletvekili İrfan Bakır ve MHP Milletvekili Nuri Okutan, saat 15.30'da bir araya geldi. Başkan Günaydın'ın makamında gerçekleştirilen toplantının yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor.

Günaydın toplantı öncesinde yaptığı açıklamada Isparta'ya yapmak istedikleri hizmetleri masaya yatıracaklarını ve fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti. Günaydın, toplantı öncesi gazetecilere şu açıklamayı yaptı:"Sayın vekillerime teşekkür ediyorum. Uzun zamandır güzel bir toplantı yapma arzumuz vardı. Bugün bunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 

Şehrimizde boyutu büyük düşünce projelerimiz var. Bu projeleri bir belediye başkanı olarak benim yalnız başıma yapmam çok sorun ve problem. Hatta olması mümkün olmayacak projeler de var. Ama şehrimiz için bunlar çok önemli projeler. Sayın vekillerimizle beraber çaba gösterdiğimiz takdirde bu projelerin olabileceğine inanıyorum. 

Bu projelerde sayın vekillerimizin isteklerini almak suretiyle Isparta’ya hizmet gerçekleştireceğimize inanıyorum. Sanırım toplantımız 17.30’a kadar sürecek. Burada Isparta’nın tüm sorunlarını dile getireceğiz.Vekillerimizle birlikte harekete geçildiği takdirde hizmet doğacak inancından dolayı basının yazdığı gibi büyük toplantıyı gerçekleştirmiş oluyoruz.  Sayın vekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu toplantı Isparta’ya hayırlı ve uğurlu olur."

Toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Okudan

19 Haziran 2016 Pazar 03:22

Bahçeli'ye ihanet edip Paralel saflara geçmiş bir vekil ve onunla aynı masaya oturan kişiler. Fazla yoruma gerek yok....

cüneyt

18 Haziran 2016 Cumartesi 13:16

HADİ BİSMİLLAH DEYİN

Furkan

18 Haziran 2016 Cumartesi 03:22

Toki çevre yolu avm metro meselâ eğirdir ispartametro gibi

Kaan

18 Haziran 2016 Cumartesi 00:46

Ispartanın futbolu için yapın artık birseyler

mehmet boyacı

17 Haziran 2016 Cuma 17:19

ıspartamızın halkımızın bekledıyı toplo inşallah sanayı 281 cd sorunları herkeze teşekkür

esnaf

17 Haziran 2016 Cuma 16:58

sayın vekıllerımız belediye başkanımız ardık yol sanayı ele alındımı

ıspartalı

17 Haziran 2016 Cuma 16:58

ısparta için geç kalınmış çok büyük bir adım...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR