25 Nisan 2024 Perşembe

ŞÜKÜRLER OLSUN İYİ Kİ BÖYLE BİR ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

ŞÜKÜRLER OLSUN İYİ Kİ BÖYLE BİR ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

Isparta Belediyesi

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,3-12 Mart tarihleri arasında Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen 1.Isparta Kitap Fuarında görev alan belediye meclisi üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, personel ve fuara katkı sunan kişilere plaket ve teşekkür belgesi verdi.


Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,meclis üyelerine plaket töreninde düzenlenen fuarın Isparta Belediyesine ve Isparta’ya gurur ve güzellik kattığını söyledi. Belediye Meclisi üyelerinin fuar boyunca,Gökkubbe’de bulunduğunu ve misafirlerle yakından ilgilendiğini kaydeden Başkan Günaydın, yine başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personelin büyük bir özveri gösterdiğini belirtti. Fuardan dolayı Türkiye’nin dört bir köşesinden tebrik telefonları ve mesajlar aldıklarını kaydeden Günaydın, “Isparta Belediyesi ve Isparta’mız nam yaptı. Isparta’mız marka oldu diyebiliriz. Bu organizasyonda sizlerle birlikte başarılı olduk, hedefimizin ilerisine geçtik,sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, meclis üyelerine plaket takdim ederken, meclis üyeleri de Başkan Günaydın’a Isparta halkına büyük bir organizasyonla armağan ettiği kitap fuarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Belediye Meclisi Üyesi Oğuzhan Göker, “Isparta’nın ufkunu 2-3 km öteye götürdünüz. Bu fuarla ilgili bizleri ilk toplantıya çağırdığınızda hem Isparta’mızı çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartmak, hem de yüce kitabımızın ilk emri olan İkra’dan yola çıkarak oku emrini yerine getirebilmek adına böyle bir organizasyonu düşündüğünüzü belirtmiştiniz. Umduğumuzun üzerinde çok daha güzel bir fuar geçirdik. Her ne kadar sizler bizleri buraya plaket vermek için davet etmiş olsanız da, mihmandarlığını yapıp organizasyonunu yapmış olduğunuz ve Isparta halkına armağan etmiş olduğunuz bu fuardan dolayı bizim de belediye meclisi üyeleri olarak bugünün anısına bir hediyemiz olacaktır” diyerek meclis üyeleriyle birlikte Başkan Günaydın’a plaket takdim edildi.


Başkanlık makamındaki plaket takdiminin ardından meclis üyeleriyle birlikte meclis salonuna geçen Başkan Günaydın, fuarda görev alan personel ve katkı sunan kişilere teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu. Başkan Günaydın burada yaptığı konuşmasında da, fuarda görev alan belediye başkan yardımcılarına, daire müdürlerine, belediye personeli ile fuara katkı sunan kişilere teşekkür etti. Isparta’nın nüfusunun 215 bin olduğunu ancak buna karşı fuara katılımın 244 bin kişi olarak gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Günaydın,bunun uzmanları tarafından bir rekor olarak tanımlandığını kaydetti. Günaydın,“Bu da sevinç verdi, sizlerle iftihar ediyorum. Hiçbir fuarda nüfusunu geçen yer olmamış. Nüfusa orantılı, uzmanların verdiği bilgiye göre ‘dünyanın ve Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir şey görülmemiştir’ deniyor. Fuardan dolayı çok sayıda tebrikler ve mesajlar alıyorum. Siz personellerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bu fuara Isparta halkının katılımını çok önemli buluyorum. İyiki böyle bir şehrin belediye başkanıyım” görüşlerinde bulunurken, Özel Halk Otobüslerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Günaydın, fuara özel halk otobüslerinin 49 otobüsle hizmet verdiğini ve belediyeye ait araçlar hariç toplam 487 sefer düzenlendiğini aktardı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hamza

22 Mart 2017 Çarşamba 23:34

Fuara hiç katılmayan ve fuarı görmeyen belediye Meclis üyelerine de plaket verdi Başkan hayretDumrul ****si

Mustafa

22 Mart 2017 Çarşamba 22:43

Başkan işin gücün show. Seninde misyonun bitti bu kadar.

HALUKK

22 Mart 2017 Çarşamba 20:01

HELAL olsun başkanımıza takdir ediyoruzz calışmalarınızı NE GEREK VARDI Gökkubbeye diyenler bu fuarda ne kadar yanlış düşündüklerini gorduler HATTA YETERSİZ BİLE GELDİİİİBAŞARILAR DİLİYORUZZ

Nuri GONENDİ

22 Mart 2017 Çarşamba 16:19

Sayın başkanın hangi partiden seçilirse secilsin önümüzdeki halkoylamasinda evetci veya hayirci olmasının bir önemi yoktur. Yaptigi bu eylem demokrasiyi ozumlemis,parti ceketini seçildikten sonra duvara asabilen olmasi takdire şayan bir davranıştır. Ayrica kamuoyunda İsparta 'nin eğitim ve kültür şehri algisini da kanıtlamıştır, Çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR