19 Mart 2024 Salı

ISPARTA’YI YENİ ŞEHİR YAPIYORUZ

ISPARTA’YI YENİ ŞEHİR YAPIYORUZ

Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü altyapı ve asfalt çalışmalarını günde 16 saat olarak gerçekleştiriyor. Bu yönde çift ekip kuran müdürlükler çalışmalarını gece ve gündüz olarak sürdürüyor. Ekipler çift vardiya olarak sabah başladıkları çalışmaları gece 24.00’a kadar sürdürüyor.Böylece belediye iki günlük işi bir günde tamamlayarak, vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet sunuyor. Bu çalışmaları Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da aralıksız olarak şantiyelerde yerinde inceliyor. Başkan Günaydın gerek çalışmaları incelerken, gerekse çalışan personeliyle bir araya geliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın son olarak altyapı ve asfalt çalışmaları devam eden Bahçelievler Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Gece saat 23.00 sularında Bahçelievler Mahallesine gelerek çalışmaları inceleyen Başkan Günaydın, işçilerine de baklava ikramında bulunarak öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  

Çalışmaların geceleri de aralıksız olarak devam ettiğinden bahseden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Bahçelievler Mahallesinde devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarında artık sona ulaşıldığını ve daha önce söyledikleri ‘bayramdan önce bitecek’ sözünün çok daha önce yerine gelmiş olacağını kaydetti. Çalışmaya gecenin bereketini de dahil ettiklerinden bahseden Başkan Günaydın, “Öncelikle büyük arzu ve istek içerisinde çalışan gerek Su Kanal, gerekse Fen İşleri müdürlüğümüzün tüm personeline teşekkür ediyorum. Isparta’nın her noktasında olduğu gibi bugün Bahçelievler Mahallemizde de gece altyapı ve asfalt çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu mahallemize de 11 santim kalınlığında asfalt döküyoruz. Bu asfaltımız uzun yıllar dayanacak. Isparta’mızı bürüt olarak planlıyoruz. Bahçelievler eski bir mahallemiz ve dar sokakları olduk çafazla, ancak burada da vatandaşlarımız ‘biter mi?’ diye herhangi bir telaşa kapılmıyor. Mahallelerimizde toplam 30 km’ye ulaşan sokaklarımız bulunuyor.Buna şehir geneli olarak baktığımızda bin 800 km’lik bir yol ağımız bulunuyor.Bu yollar düz değil, ara sokaklardan ve girintili çıkıntılı sokaklardan oluşuyor. Isparta’mızın tüm altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Bu konuda asfalt fabrikamızda aralıksız olarak çalışıyor ve günde 1200-1350 ton arasında asfalt üretimi gerçekleştirip, bunu yollarımızın asfaltında kullanıyoruz. Isparta Belediyesi olarak bunu rahatlıkla yapıyoruz. Bu sayede şehrimizde geleceğimizin tüm temellerini de yapmış olduğumuz çalışmalarla atıyoruz. Isparta’mızı altyapısı, üst yapısı, asfaltı, peyzajı, estetiği, şehir süsleme sanatı gibi birçok konuda yeni şehir yapıyoruz. Isparta’mızı daha da yaşanabilir bir şehre dönüştürebilmek amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye BaşkanıYusuf Ziya Günaydın, çalışan personeliyle de bir süre sohbet etti. Günaydın, hizmet etmenin de bir ibadet olduğunu söyleyerek, çalışanlarına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti. Personelinden ellerinden gelen her türlü gayreti beklediğini aktaran Başkan Günaydın, “İşlenen demir ışıldar. Ben de sizlerle bir arada olmayı seviyorum. Saat 23.00 olmasına rağmen hep birlikte çalışıyoruz. Ben çalışmazsam yoruluyorum. Çalıştığımda daha dinç oluyorum.Çalışmalarınızı isteyerek yapın, bıkkınlık içerisinde yapmayın. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sayın başkanım başarılar

06 Haziran 2017 Salı 15:30

sayın başkanım sizi seviyoruz- işletmecilerde belki farkında değil halk sağlığını tehdit etmezmi sokak ortasında tulumba imal edip satmak saygılar- ip ucu müftülük civarı köy garajı karşısı ve bilmimum yerler. saygılar

başkanım tatlıyı nerden aldın köy garajı karşısınd

06 Haziran 2017 Salı 15:06

sokakta tulumba ttatlısı yapan köy garajı civarı müftülük ilerisi vs imalatçı ve satıcılar acaba başkanım gözünüzdenmi kaçıyo- arada bi şoföre yavaşla diyin beya giderken görüceksiniz sağa sola bakarken saygılar. sizi seviyoruz

mehmet

06 Haziran 2017 Salı 14:01

sayın başkanım156.cadde ye ne zaman başlayacaksınız.dogalgaz çöküntülerinden evimizde diken üstündeyiz araba kamyon tır gecerken evlerimiz sürekli sallanıyor.

tebrikler

06 Haziran 2017 Salı 13:49

tebrikler başkanım .

ziyaaaaa

06 Haziran 2017 Salı 13:29

okadar is yapiyorsalar basarili kadroya alinsalarda kolelikden kurtulsular

Tarik

06 Haziran 2017 Salı 13:28

Isparta hiç gelismiyecekmi gelişecek ne zaman sayin günaydın gittigi zaman

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR