19 Mart 2024 Salı

GÖKKUBBE’NİN ADI DR. DEVLET BAHÇELİ KONGRE ve FUAR MERKEZİ OLUYOR

GÖKKUBBE’NİN ADI DR. DEVLET BAHÇELİ KONGRE ve FUAR MERKEZİ OLUYOR

Isparta Belediyesi

Belediye Başkanı olarak görevinin, şehre sosyal, fiziki olarak hizmet etmek olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Halka hizmet ve sosyal hizmetleri en iyi şekilde vatandaşlara sunmaktır. Isparta’mızda sosyal olarak çok sayıda etkinlikler düzenleniyor. Belediyenin bunun için fiziki yapıları da en iyi şekilde yapması gerekiyor. Bunlardan birisi de Gökkubbe’dir. Gökkubbe’nin ismini Dr. Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi, Kongre ve Fuar Merkezi olarak koyuyoruz. Bunu da buradan açıklıyorum” şeklinde konuştu.

Gökkubbe’nin yapısıyla ilgili olarak da bilgiler veren Günaydın, önemli bir kapısının bulunduğunu belirterek, “Türk Milleti olarak ihtiyacımız olan o üç hilalin nasıl sırt sırta dayanıp gökyüzündeki yıldızlarla‘merhaba’ demesini anlayan nasıl gök ile yerin birleştiğini o kubbe, o yıldızların ve hilallerin payesi oluyor. Böyle bir anlam ve böyle bir şahsiyete de bu ismin verilmesi de ayrı yeten bir anlam teşkil ettiğini düşünüyorum.İnşallah bu isim ve bu binamız hayırlı uğurlu olsun” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Suat

13 Mart 2017 Pazartesi 11:22

çok şaşırdım.. kabul edilemez.. konulacak en son isim...

ısparta

26 Şubat 2017 Pazar 20:42

Böyle siyasal simgelere karşıyım arkadaş.Hangi parti olursa olsun. Balaman geldi, kaldırım taşlarını sarıya boyattı, Akkent mahallesi kurdu,yanlış. O kaldırımdan her partili geçiyor,mahallede her partili yaşıyor.Y.Ziya başkan bazı parklara ve Gökkubbenin tepesine 3hilal, kapısına kurt koydu.Bir sonraki seçimde AKP'li gelse kapıyı söker,rabia işareti koyar.Bahçelinin ismini Osmaniyede bir yere konsa tamam.Isparta ne alaka.Yarın birisi gelir Binali koyar.Bunun sonu yok.Vazgeçilsin

Davut

26 Şubat 2017 Pazar 16:20

Bu adam ne yaptı ülkemize? Başka isim bulamadınız mı? Oy verirsem namerdim.

Kamil

26 Şubat 2017 Pazar 11:24

Ben gokkubbe demeye devam edeceğim

Spartans

26 Şubat 2017 Pazar 11:02

Ve beklenen yzg haraketi. Zaten yapılışından beri kapıdaki 3 hilal figürü içine girmiş kurt kafası, çatıdaki 3 hilal bunun belirtileriydi.önce insanları alıştırıp sonrada genel başkanının adını bermeside manidar. Memlekette mhp si akp si chp si birsürü parti varken milletin aklıyla yinemi dalga geçiliyor? İlk açıldığınd söylemiştim ne estetik ne başka bişey tamamen partisinin simgesi olmuş ıspartanın değil.

serdar

26 Şubat 2017 Pazar 10:30

başka isim bulamadınmı hayırdır başkan boş işlerle uğraşcağına şu ıtkm yii bii hallett saten bi daha ısparta belediyesi asla mhp olamazda sen yat kalk rahmetli hasan balabana dua et gece gündüzz

GENÇ SENİRKENTLİ

26 Şubat 2017 Pazar 08:07

NEDEN ATATÜRK KONULMUYOR? BAŞKANIM EL VİCDAN İYİ DÜŞÜN

Abdullah Allayew

26 Şubat 2017 Pazar 04:31

Madem iyi bir is yapiyorsunuz, yaptiginiz isi siyaset pisligi ile cirkinlestirmeyin, adam gibi herkesin kucaklayacagi bir isim koycaksaniz koyun, yoksa koymayin isimsiz de is gorur bu tesisler.

Reis

26 Şubat 2017 Pazar 02:17

Geç bu boş işleri syn başkan... biz hyr diyoruz sen ne dersen de

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR