30 Nisan 2024 Salı

Isparta 32 Spor deplasmanda Somaspor ile karşılaşıyor

Isparta 32 Spor deplasmanda Somaspor ile karşılaşıyor

Spor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, bugün ikinci sezonun ilk maçına çıkıyor. Deplasmanda Somaspor ile karşılayacak olan pembe-yeşillilerde hedef mutlak 3 puan alarak sahadan ayrılmak. Karşılaşma bugün Saat 14.00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Isparta 32 Spor, ligin ilk yarısını 30 puanla 7. sırada tamamladı. Pembe-yeşilliler, ilk yarıda 2-1 mağlup olduğu Somaspor’u bu kez yenerek, ikinci sezona galibiyetle başlamak istiyor. Somaspor ise 29 puanla 9. sırada yer alıyor.

İŞTE İLK 11

Isparta 32 Spor’da ilk 11 belli oldu. Pembe-yeşilliler karşılaşmaya Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Samet Karakoç, Caner Koca, Mehmet Küçükdurmuş, Cemal Kızıateş, Abdulkerim Canlı, Alim Harlak, İsmet Kavuştu, Muhlis İstemi ve Gürkan Başkan ile başlayacak.  

Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 43 puanla lider durumda bulunan GMG Kastamuspor, 12. Sırada yer alan Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak. 36 puanla ikinci sırada yer alan Alagöz Iğdır Futbol Kulübü ise Arnavutköy Belediyespor’u konuk ederken şampiyonluk adaylarından Amed Sportif ise kümede kalma savaşı veren Denizlispor’la deplasmanda karşılaşacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR