27 Nisan 2024 Cumartesi

“VII. Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı başlıyor

“VII. Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı başlıyor

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen “Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı”, 22-24 Kasım 2023 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilecek.

“Yöneticilerin Prangaları” ana temasıyla düzenlenen çalıştay, 22 Kasım Çarşamba günü saat 09.00’da başlayacak. Çalıştayın açılış oturumunda ise “Çalışanların Öğrenilmiş Çaresizliği Yöneticilere Pranga! Çözüm: Rasyonel Umut İnşası” başlıklı konuşması ile SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Murat Alparslan katılımcılarla buluşacak. İkinci gün ise SDÜ İİBF İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu’nun “Kavramlar ve Anlamlar” konuşmasıyla başlayacak. Ayrıca kongre sonunda “Nitel Çalışma Deneyimleri” adlı bir kurs da verilecek.

Çalıştay hakkında bilgi veren Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Erdem, “Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı, yönetim alanının arka sokaklarında dolaşarak değinilmemiş konulara yönelmek niyetiyle ortaya çıktı. Çalıştayda her yıl farklı ana temalar işleniyor. Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz çalıştayın ana teması “Yöneticilerin Prangaları” olarak belirlendi. Bu kapsamda “kişisel”, “örgütsel”, “sosyo-politik”, “sistem” ve “teknik” olmak üzere ana temayı alt temalar bağlamında ele alarak yöneticilerin prangalarına dair tespitler yapmayı hedefliyoruz. İki gün boyunca, iki seminer ve bir kurs ile beraber 15 konu detaylı bir şekilde masaya yatırılacak. Her bildiriye 10 dakika sunum, 20 dakika tartışma olmak şartıyla toplamda 30 dakika süre ayrılacak. Sunum sonrasında kör hakemlik sürecinden geçirilecek bildirilerden kabul edilen çalışmaların kitap haline getirilmesi planlanmaktadır.” dedi.

Çalıştaya ilişkin detaylı bilgi almak için tıklayınız

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR